Accountinstellingen
Bedrijfsaccount
Lokaliseer Recruitee om met meerdere talen te werken

Hoe lokaliseer je jouw werken-bij site, gepubliceerde vacatures en meer.

Etienne Lalanne avatar
Geschreven door Etienne Lalanne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Recruitee localiseren om met meerdere talen te werken

Je werken-bij site, vacatures en meer localiseren

Door gebruik te maken van meerdere talen kun je je werken-bij site, vacatures en meer vertalen om kandidaten een gelokaliseerde ervaring te bieden.

Ga je voor het eerst talen instellen in Recruitee? Gebruik deze checklist.

Meerdere talen inschakelen

Voordat je kunt beginnen met het vertalen van content, moet de functie en de talen die je wilt gebruiken zijn ingeschakeld.

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsinstellingen > Talen en klik op de schakelaar om meerdere talen in te schakelen.

Je kunt kiezen uit 17 beschikbare talen. De standaard tekst op de werken-bij site en andere publieke weergaves zijn al vertaald in deze talen. Als je een andere zelfgekozen taal wilt toevoegen, kan dat.

2. Klik op de schakelaar naast de taal die je wilt gebruiken om deze in te schakelen.

💡 Je kunt de standaard tekst ook op maat aanpassen door naast iedere taal op het potlood-icoon te klikken.

Aangepaste vertalingen

Klik op +Aangepaste vertaling toevoegen om een andere taal toe te voegen. Kies een taal, voeg voor elke standaard tekst een vertaling toe en klik op opslaan.

Aangepaste content localiseren

Nadat je meerdere talen hebt ingeschakeld, wordt de localisatie van de standaard teksten van je werken-bij site en andere publieke views voor je verzorgd. Om een volledig gelocaliseerde ervaring te kunnen bieden, schakel je in CareersHub talen in en vertaal je al je zelfgemaakte content.

Aangepaste content kan bestaan uit:

Beperkingen

Het is op dit moment niet mogelijk om het volgende te lokaliseren:

• Content die is gegenereerd door gebruikers, zoals zelfgekozen kandidaatvelden, of waarden die door jou of teamgenoten zijn toegevoegd aan Recruitee.

• De banen widget

• Talentpools

• Een taal kiezen om je vacature op gratis of premium vacaturesites te promoten - (Wij gebruiken de primaire taal van de vacature)

Checklist: Meerdere talen instellen

Stel je voor het eerst meerdere talen in Recruitee, of voeg je voor het eerst een nieuwe taal toe? Gebruik deze checklist dan als leidraad en navigeer door de verschillende content met betrekking tot het onderwerp.