Pas de standaard tekst op je werken-bij site aan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw werken-bij site en andere publieke weergaven van Recruitee bevatten een variëteit aan standaard teksten voor knoppen, koppen, filters, etc. Als je de manier waarop sommige teksten zijn geformuleerd wilt veranderen, kun je dit wijzigen in de desbetreffende taal.

Talen bewerken

2. Klik naast de werken-bij site taal op het potlood-icoon. Als er op je werken-bij site meerdere talen zijn ingeschakeld, is dit ook mogelijk voor andere talen.

3. Gebruik de tabbladen om te navigeren naar de plek waar je teksten wilt updaten: op je werken-bij site of in andere publieke weergaves, zoals afspraken, AVG- of EEO-weergaven, vragenlijsten, etc.

⚠️ Zorg dat je het juiste tabblad gebruikt voor het aanpassen van tekst op je werken-bij site. Het werken-bij site-tabblad refereert naar Werken-bij site 1.0, terwijl de CareersHub refereert naar Werken-bij site 2.0.

4. Bewerk de tekst van de vertaling in de rechterkolom. We bewerken in dit geval de Engelse versie.

5. Klik op Opslaan. De tekst wordt meteen bijgewerkt.

📌 Als je geen gebruik meer wilt maken van zelfgemaakte vertalingen, kun je ook op Standaardinstellingen resetten klikken.

💡 De originele tekst die je wilt bewerken kun je snel opzoeken door gebruik te maken van Command+F (op Mac) of Control+F (op Windows). Typ vervolgens de term in waar je naar op zoek bent.