Je werken-bij site lokaliseren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bied kandidaten een gelokaliseerde ervaring door je werken-bij site in meerdere talen te vertalen.

⚠️Zorg dat er in je bedrijfsaccount meerdere talen zijn ingeschakeld om je werken-bij site te kunnen lokaliseren.

Talen inschakelen in de CareersHub

Om je werken-bij site te lokaliseren moet je eerste meerdere talen instellen.

1. Ga naar de CareersHub > Instellingen.

2. Klik aan de linkerkant op Talen.

3. Klik op de schakelaar naast de taal/talen die je wilt inschakelen.

Alle standaard tekst op je werken-bij site is nu beschikbaar in de ingeschakelde talen. Voeg voor een volledig gelokaliseerde ervaring een talen-kiezer toe aan je werken-bij site, zodat bezoekers kunnen schakelen tussen talen en alle zelfgemaakte content op je werken-bij site kunnen vertalen.

Een talen-kiezer toevoegen aan je werken-bij site

Sta bezoekers toe om te schakelen tussen de beschikbare talen via de talen-kiezer.

1. Klik op de verticale stippen in de sectie Navigatie of Footer aan de rechterkant en klik op Thema wijzigen.

2. Klik op de schakelaar naast Talen tonen en klik op Bijwerken.

Aangepaste content vertalen

Alle zelfgemaakte content die je toevoegt aan je werken-bij site moet handmatig worden vertaald in de pagina-editor.

1. Ga naar de editor van de pagina die je wilt vertalen.

2. Schakel bovenin de pagina over naar de nieuwe taal die je wilt toevoegen.

💡 Je kunt ook losse secties bewerken/aanmaken zonder dat je de taal voor de hele pagina hoeft om te schakelen. Gebruik hiervoor de taal-schakelaar in de sectie editor.

3. Ga naar een sectie die je wilt vertalen en klik op Sectie bewerken.

4. Voeg de tekst toe in de nieuwe taal. Je kunt de opmaak vanuit de eerder gebruikte talen kopiëren en plakken.

5. Klik op Klaar, herhaal dit voor andere aangepaste secties en sla de pagina op of publiceer deze.

⚠️ Niet alle sectietypes kunnen volledig worden vertaald. Het is momenteel bijvoorbeeld niet mogelijk om de afbeelding in een afbeeldingssectie per taal te vervangen.

Per vacature tussen talen schakelen

Afhankelijk van de taalinstellingen van jouw bedrijf en de ingestelde talen voor je werken-bij site kan het zo zijn dat er vacatures open staan in talen die niet beschikbaar zijn op je werken-bij site.

Voeg een taal-kiezer toe aan je pagina voor vacaturedetails zodat kandidaten vacatures in hun eigen taal kunnen bekijken.

1. Ga naar de CareersHub en klik op bewerken voor de template voor de pagina met vacaturedetails.

2. Klik in het sectiemenu aan de rechterkant op de verticale stippen voor de sectie Vacature titel en klik op Sectie bewerken.

3. Klik op de schakelaar bij Talen tonen.

4. Klik op Klaar en publiceer je aanpassingen.

Door in de vacature-pagina op de taal boven de functietitel te klikken, kunnen paginabezoekers schakelen tussen verschillende talen zonder dat de algemene taal van de werken-bij pagina verandert.