Vacature instellingen
Je vacatures in meerdere talen weergeven

Toon jouw vacatures in meerdere talen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vertaal de content van je vacature om vacatures op je werken-bij site in meerdere talen weer te geven.

⚠️ Zorg dat er in je bedrijfsaccount meerdere talen zijn ingeschakeld om je werken-bij site te kunnen lokaliseren.

Vacatures vertalen

De content van je vacatures in meerdere talen toevoegen.

1. Ga naar Vacatures en klik bij de vacature die je wilt weergeven in meerdere talen op Bewerken.

2. Klik op Talen beheren.

3. Klik op de schakelaar naast de taal/talen waarin je je vacature wilt weergeven.

4. Je kunt nu bovenin de pagina schakelen tussen meerdere talen.

Vertalingen toevoegen voor de functietitel, -omschrijvingen en -vereisten, screeningvragen en de automatische bevestigingsmail. Velden die nog een vertaling nodig hebben, worden oranje gemarkeerd. Terwijl je de vertalingen toevoegt, wordt de cirkel naast de taal langzaam ingevuld. Deze cirkel geeft je voortgang weer.

5. Zodra je alle vertalingen voor de verschillende elementen hebt toegevoegd, is de cirkel vol en kleurt deze groen. Klik op Opslaan.

Primaire taal

Je kunt bij Talen beheren een primaire taal kiezen voor de vacature. Je kunt een taal pas primair maken als alle elementen vertaald zijn.

De primaire taal heeft het volgende effect:

• De vacature wordt in deze taal gepromoot op vacaturesites.

• Op je werken-bij site fungeert het als taal om op terug te vallen. Dit betekent dat vertaalde elementen in de primaire taal worden weergegeven als een vacature nog niet volledig is vertaald.

• Je kunt een primaire taal alleen uitschakelen als je een andere taal hebt gekozen als primaire taal.

⚠️ Als je een taal uitschakelt, worden alle vertalingen die je hebt toegevoegd en wijzigingen die je hebt gemaakt permanent verwijderd.