Organiseer je vacatures per afdeling

Beheer je vacatures en wijs de juiste vacatures aan de juiste afdelingen toe.

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afdelingen aanmaken

1. Om een afdeling te maken klik je op Instellingen en kies je uit het menu Workflow voor Afdelingen.

2. Klik in de instellingen voor afdelingen op de knop + Nieuw om een nieuwe afdeling toe te voegen.

3. Je kunt ook een nieuwe afdeling aanmaken als je een nieuwe vacature maakt.

Afdelingen beheren

Zodra je een afdeling hebt gemaakt, kun je deze wijzigen en verwijderen. Ook zie je in het tabblad Afdelingen van je instellingen hoeveel vacatures er per afdeling zijn.

Ook kunnen kandidaten, die je werken-bij site bezoeken, afdelingen gebruiken om je vacatures in te delen en te filteren.

Toon je afdelingen in verschillende talen

Als je in de instellingen van je bedrijf de multi-language functie geactiveerd hebt, dan kun je de namen van de afdelingen ook vertalen om ze zo op de werken-bij site te tonen.