Je Vacature-URL aanpassen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wijzig de URL van je vacatures om ze opvallender of meer beschrijvend te maken.

Je Vacature-URL aanpassen

1. Maak een nieuwe vacature aan of ga naar de vacature-editor van een bestaande vacature. Hier vind je alle vacature-details.

2. Scroll naar beneden naar de Vacature-URL-sectie aan de linkerkant.

3. Klik op 'Bewerken' en voer de gewenste, aangepaste vacature-URL in.

4. Zodra je hebt gekozen, klik je op Opslaan. Onderaan het scherm zie je een bevestiging.