Kandidaten toevoegen

Je kunt op vijf manieren kandidaten aan Recruitee toevoegen.

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1 — Voeg handmatig kandidaten aan een vacature of talentpool toe:

In Vacatures > Selecteer de vacature waaraan je kandidaten wilt toevoegen > Klik rechtsboven op de knop Voeg kandidaten toe

Klik op de knop Voeg handmatig toe > Vul alle gegevens in > Klik op Voeg toe als je klaar bent.

In Talent pools > Selecteer de talentpool waaraan je kandidaten wilt toevoegen > Klik rechtsboven op de knop Voeg kandidaten toe

Klik op de knop Voeg handmatig toe > Vul alle gegevens in > Klik op Voeg toe als je klaar bent.

2 — Handmatig cv's in bulk uploaden naar een vacature of talentpool:

Klik boven in het menu op de "+" knop > Selecteer CV upload

Kies tenminste één vacature/talentpool waarvoor je kandidaten wilt uploaden. Je kunt dit later nog aanpassen. Klik op Ga naar uploader als je klaar bent.

Selecteer Upload CV's of Upload een gehele folder met CV's > Kies de cv's die je wilt uploaden.

Alle geüploade bestanden worden aan de linkerkant verwerkt. Je kunt erop klikken om de ingelezen gegevens te controleren. Je kunt de ingelezen gegevens ook bewerken, van het veranderen van de naam en het e-mailadres van de kandidaat tot het toewijzen aan vacature(s)/talentpool(s). Voor het gemak zie je de originele cv aan de rechterkant.

Als je klaar bent met controleren/wijzigen, klik dan op Voeg alle kandidaten toe zodat ze allemaal aan Recruitee worden toegevoegd.

3 — Zoek kandidaten met de sourcing-extentie van Recruitee:

Lees hier hoe dit werkt.

4 — Importeer kandidaten met de CSV import functie:

Lees hier hoe dit werkt.

5 — Importeer kandidaten vanuit het e-mailadres van de vacature binnen Recruitee:

Als je een vacature in Recruitee maakt dan maak je automatisch ook een e-mailadres voor die vacature. Als kandidaten en/of je collega's een cv naar het e-mailadres van de vacature sturen dan zet Recruitee deze e-mail automatisch om naar een profiel voor een kandidaat en komt deze in de funnel van de vacature.

Je ziet het e-mailadres van de vacature door naar de funnel van de vacature te gaan > Klik rechtsboven op de knop Voeg kandidaten toe > Het e-mailadres van de vacature staat in het kader onder Importeer kandidaten door cv's te mailen naar..