E-mail instellingen

Bepaal welke e-mail je wilt gebruiken om met kandidaten te communiceren

Etienne Lalanne avatar
Geschreven door Etienne Lalanne
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je vanuit Recruitee e-mails verstuurt naar kandidaten, heb je twee opties: Het Recruitee e-mailadres gebruiken of je eigen mailbox koppelen.

Recruitee e-mail adres

Het Recruitee e-mailadres wordt bij je account geleverd en wordt als standaard gebruikt. Het bestaat uit je voornaam, de naam van je bedrijfsaccount en .recruitee.com en kan worden aangepast. Alle e-mails tussen jou en je kandidaten worden opgeslagen in de Recruitee-mailbox.

Je eigen mailbox

Gebruik je eigen mailbox door deze te koppelen via een tweezijdige synchronisatie. Op die manier verschijnen alle e-mails met kandidaten in Recruitee in je eigen mailbox en vice versa.

Het Recruitee e-mailadres wijzigen

Pas het eerste gedeelte van je Recruitee-e-mailadres aan.

2. Klik op de verticale stippen en klik op Bewerken.

3. Voer het gewenste e-mailadres in en klik op Updaten.

📌 We sturen e-mails van vorige e-mailadressen automatisch door naar je huidige Recruitee e-mailadres.