Meldingen

Meldingen instellen en beheren in je Recruitee-account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stel voorkeuren in voor de afspraken, vacatures of kandidaten waarvan jij via meldingen op de hoogte wil blijven en beheer de meldingen zodat niks je ontglipt.

In dit artikel:

Meldingen instellen

Stel in welke meldingen je wilt ontvangen en waar je ze wilt ontvangen.

2. Kies de meldingen die je wilt ontvangen in de web app, mobiele app of via e-mail.

Je kunt meldingen kiezen voor Basisacties, Gevolgde kandidaten, Gevolgde vacatures of talentpools, Kandidaten in door mij gevolgde vacatures en Bedrijf. Klik op Toon uitgebreide instellingen om de lijst uit te breiden.

⚠️ Om bepaalde meldingen te ontvangen moet je kandidaten, vacatures of talentpools volgen.

💡Klik rechtsboven op Standaardinstellingen herstellen om je meldingen terug te zetten naar de standaardinstellingen voor jouw gebruikersrol.

E-mails automatisch doorsturen

Als je je eigen mailbox niet hebt gekoppeld aan Recruitee, wil je wellicht de e-mails van kandidaten doorsturen naar je inbox.

Klik op de schakelaar om dit te activeren.

Rapportage over binnenkomende kandidaten

Kies of je een rapportage wilt ontvangen over binnenkomende kandidaten. Je kunt kiezen tussen dagelijks op een specifiek tijdstip en wekelijks op een specifieke dag en tijdstip.

Volg vacatures, talentpools en kandidaatprofielen om meldingen te ontvangen

Je moet vacatures, talentpools en kandidaten volgen om hier meldingen voor te ontvangen.

Je kunt vacatures, talentpools en kandidaten volgen door te klikken op het volg-icoon. Dit vind je in de vacatures en talentpools-sectie, in elke vacature, talentpool of kandidaatprofiel en in de kandidatenkaart in de funnel.

Meldingen beheren

Controleer en beheer je meldingen zodat niks belangrijks je ontglipt.

Nieuwe meldingen verschijnen rechtsboven in Recruitee. Klik op het bel-icoon om ze te bekijken.

Hier zie je alle ongelezen meldingen. Om ze individueel te markeren als gelezen klik je op de stip naast de melding of klik rechtsboven op Markeer alles als gelezen.

Klik op Toon alles om in een pop-up te bladeren door gelezen en ongelezen meldingen.

Klik op Toon alles of ga hier heen om alle meldingen te bekijken en ze te filteren op Vacature, Talentpool, Datumbereik of Activiteitstype.