Maak je e-mail handtekening

Gebruik je eigen handtekening wanneer je e-mails verstuurt vanuit Recruitee

Cristina avatar
Geschreven door Cristina
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Klik op Instellingen in het linkermenu. Ga naar Mijn account > Profiel.

2. Scroll naar beneden naar de E-mail handtekening sectie > Klik op Bewerken.

3. Maak je handtekening. Je kunt de handtekening zelf maken met behulp van de tekst editor.

Het is ook mogelijk om HTML, hyperlinks, of afbeeldingen aan je handtekening toe te voegen door te klikken op de icoontjes in de werkbalk.

4. Klik op Opslaan.

Probeer dit nu in je Recruitee-account!