Een tour door de CareersHub
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De CareersHub is jouw one-stop shop voor het bouwen van je werken-bij site, het neerzetten van je werkgeversmerk en het aantrekken van kandidaten. Je hebt hier geen enkele codeer- en ontwikkelingservaring voor nodig!

Bekijk dit artikel of demo video hieronder om te starten:

Introductie

Je hebt toegang tot de CareersHub in de rechterbovenhoek van Recruitee. Klik op CareersHub en selecteer Ga naar het dashboard om het te openen.

Het eerste wat je ziet in het dashboard van je CareersHub, zijn je essentiële pagina's.

Esstentiële pagina's bestaan uit:

• Werken-bij homepage

• Vacature details pagina

Werkt je werken-bij site nog steeds op versie 1.0? Leer meer over het omzetten naar werken-bij site 2.0.

Alle andere pagina's die je aanmaakt zullen verschijnen onder Pagina's. Hier kun je pagina's aanmaken en bewerken die gaan over het wervingsproces, de locaties van je kantoren of je bedrijfswaarden.

Opmerking: Het aanmaken van aanvullende pagina's is mogelijk in onze Lead en Scale abonnementen.

Pagina-editor

Beweeg je muis over een willekeurige pagina en klik op Bewerken om de pagina-editor te openen.

In de zijbalk zie je het thema en de inhoudsopgave van de pagina die je op dat moment aan het bewerken bent.

Thema's

Iedere pagina op je werken-bij site heeft een thema. Een thema bepaalt de lettertypes, kleuren, navigatie en de footer van de pagina. Je kunt het thema bekijken en bewerken rechtsboven elke pagina.

Leer meer over het gebruiken en bewerken van thema's om je werken-bij site naar voorkeur aan te passen.

Secties

Naast de navigatie en de footer, bestaat elke pagina uit aanpasbare secties.

Om een nieuwe sectie toe te voegen, klik je op Sectie toevoegen tussen twee secties in. Hiermee open je de Sectie bibliotheek, waarin je kunt kiezen tussen verschillende sectie-types: Tekst, Afbeelding, Video, Galerij, Lijst, Kaart of Vacatures. Klik op een sectie om het toe te voegen.

Eenmaal toegevoegd zie je alle pagina-secties in de inhoudsopgave aan de rechterkant.

Instellingen

Ga naar het Instellingen tabblad om de algemene instellingen van je werken-bij site te bewerken. Hier kun je de favicon en je social-afbeelding van je werken-bij site, de juridische overeenkomsten die zijn toegevoegd aan je sollicitatieformulieren, de cookies van jouw werken-bij site, aangepaste code en talen beheren.