Pagina's bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle pagina's in je werken-bij site bevatten deze componenten:

• een thema dat de kleuren, lettertypes, navigatie en footer bepaalt

• aanpasbare secties

In deze artikel:

Pagina-editor

Beweeg je muis over een willekeurige pagina in je dashboard, en klik op Bewerken om de editor te openen.

Navigatiebalk - Boven de pagina-editor kun je toegang krijgen tot de pagina-instellingen, de talen van je pagina veranderen, de vertoningen veranderen, de pagina voorvertonen, taken herdoen en ongedaan maken, de paginageschiedenis bezoeken en je pagina opslaan en publiceren.

Thema - rechts van de editor zie je het thema en de inhoud van je pagina.

Thema's

Het thema bepaalt de kleuren, lettertypes, navigatie en footer van je pagina. Hierdoor kun je de huisstijl van je bedrijf doorvoeren op je werken-bij site. Je kunt meerdere thema's maken en kiezen welke pagina's deze thema's gebruiken.

Thema's maken en bewerken

Thema's maken

1. Om een nieuw thema aan te maken, ga je naar de zijbalk van de pagina-editor, klik je op de verticale puntjes, en klik je op Thema veranderen.

2. Klik rechtsboven op + Nieuw thema.

3. Geef je thema een naam en klik op Maken.

4. Volg onderstaande stappen om je nieuwe thema aan te passen.

Thema's bewerken

Beweeg je muis over het thema van je pagina in de pagina-editor en klik op Thema bewerken.

Hier kun je het geselecteerde thema voorvertonen in het kader, en bekijken hoeveel van je werken-bij-pagina's dit thema gebruiken. Selecteer het gedeelte van je thema dat je wil bewerken om het menu uit te breiden.

Kleuren

Kies kleuren voor koppen, paragrafen, accenten, teksten in knoppen en achtergronden van een pagina die dit thema gebruiken.

Lettertypes

Kies het lettertype en de dikte ervan voor de koppen, paragrafen en knoppen van je pagina's.

Navigatie

De navigatie is de bovenste balk van je werken-bij site. Hier kun je een logo toevoegen en linken naar andere pagina's, zodat je kandidaten gemakkelijk door je werken-bij site kunnen navigeren.

1. Klik op Logo uploaden om je logo te slepen en neer te zetten, of om je logo te uploaden.

Opmerking: Kandidaten zullen naar de startpagina worden verwezen als ze op het logo op je gepubliceerde werken-bij site klikken.

2. Met Links, Social links of Knoppen kun je in de navigatie bepaalde pagina's, je social media of een website uitlichten. Klik op Bewerken voor de volgende acties:

• Links toevoegen naar andere pagina's van je werken-bij site.

• Icoontjes toevoegen aan je navigatie die linken naar de social media-kanalen van je bedrijf.

• Een knop naar je website toevoegen.

3. Bij Navigatie kleurenthema kun je bepalen of de kleur van de navigatie aanpasbaar is, of dat de kleur wordt overgenomen van de eerste sectie van iedere pagina.

4. Bij Content grens kun je Volledige scherm of Inleg kiezen. Bij Volledige scherm bepaal je of de content van je navigatie het hele scherm inneemt. Bij Inleg bepaal je of de content aan elke kant is inspringt, en de navigatie naar het midden van het scherm wordt verplaatst.

Footer

Je kunt aan de onderkant van je werken-bij site een footer toevoegen die linkt naar je social media, aanvullende pagina's en andere informatie.

1. Om een footer aan je thema toe te voegen, activeer je de schakelaar naast de Footer tonen.

2. Klik op Bewerken om links en social links toe te voegen aan je footer.

• Link naar pagina's of externe websites

• Gebruik icoontjes om naar je social media te linken

3. Pas de grootte van de footer aan, de link-kleuren, de achtergrondkleuren en bepaal of je wel of niet de Recruitee-huisstijl wil doorvoeren op je werken-bij site.

Opmerking: Je kunt de Recruitee-huisstijl verwijderen in ons Lead en Scale abonnement.

Thema's beheren

Je kunt verschillende thema's gebruiken om bepaalde pagina's van je werken-bij site anders te stylen. Thema's zijn handig wanneer je meerdere merken of entiteiten hebt met een andere look en feel.

Wisselen van thema's

1. Ga naar de zijbalk van de pagina-editor, klik op de verticale puntjes, en selecteer Thema veranderen.

2. Kies het thema die je wil gebruiken en klik onderaan op Bijwerken.

Secties

Secties beslaan het grootste gedeelte van je pagina. Ze zijn aanpasbaar, en je kunt meerdere soorten secties toevoegen, zoals Tekst, Afbeelding, Galerij, Lijst, Kaart en Vacatures.

Secties toevoegen

1. Klik op Sectie toevoegen tussen de secties in.

2. De Sectie-bibliotheek opent. Klik op één van de vele layouts van tekst, afbeelding, galerij, lijst, kaart en vacatures om deze toe te voegen aan je pagina.

Tekst - Voeg een paragraaf of titel toe, en typ wat je maar wil.

Afbeelding - Voeg een afbeelding toe aan je werken-bij site. Afbeelding-secties bevatten ook tekstparagrafen.

Galerij - Laat je team, kantoor en cultuur zien met foto's in een galerij.

Lijst - Som voordelen, bedrijfswaarden, veelgestelde vragen of processen op.

Kaart - Laat op je werken-bij site zien waar je kantoor is.

Vacatures - Som open of aanbevolen vacatures op.

Secties bewerken

1. Beweeg je muis over een sectie of klik op de drie puntjes naast de sectie in de zijbalk en klik op Sectie bewerken.

2. De sectie-editor opent.

Layout

Bewerk de uitlijning, opvulling en algemene layout van de sectie.

Opmerking: De beschikbaarheid van opties in de layout-tab hangt af van het type en de layout van de sectie. Dit is een Tekst-sectie.

Activeer de schakelaar om een Sectie kop toe te voegen en de layout hiervan aan te passen.

Kleuren en achtergrond

Secties nemen automatisch de kleuren van je thema over. Hier kun je de kleuren van de sectie aanpassen.

Activeer de schakelaar om een achtergrondkleur, afbeelding of video in je sectie toe te voegen.

Grootte

Pas de grootte en opvulling, minimale hoogte en verticale uitlijning van je sectie aan.

3. De verschillende sectietypes hebben allemaal een verschillende inhoud die je kunt aanpassen.

Tekst

Als je selectie bestaat uit tekst, klik op de tekstkader om de editor te openen.

Gebruik de editor boven de sectie om je tekst te formatteren en stylen.

Klik op + om een tekstblok toe te voegen in een nieuwe regel.

Knoppen

Klik op een knop in de tekst-editor om het te bewerken.

Selecteer het Potlood-icoontje om de tekst en link in de knop te bewerken.

Klik op + om een knop in een regel, of een tekstblok in een nieuwe regel toe te voegen.

Enkele afbeeldingen

Beweeg je muis over de afbeelding en klik op het bewerken-icoontje.

Bewerk de afbeeldingdetails, voeg alt-tekst toe, vervang of verwijder de afbeelding.

Galerij-afbeeldingen

Beweeg je muis over een galerij-afbeelding om de editor te tonen.

Gebruik de pijlen om de afbeelding te herorganiseren in de galerij, en het uitbreid-icoontje om de grootte van de afbeeldingen aan te passen.

Klik rechtsboven een afbeelding op het bewerken-icoontje om de galerij te bewerken.

Klik op een afbeelding om de details te bewerken, alt-tekst toe te voegen, de afbeelding te vervangen of verwijderen.

Lijst-items

Beweeg je muis over een lijst-item en gebruik de pijlen om ze te herorganiseren.

Klik op het Potlood-icoontje om de lijst te bewerken.

Bewerk een afbeelding, titel of omschrijving van een lijst-item aan de linkerkant, of klik op Verwijderen kaart om het te verwijderen.

Activeer de schakelaar naast de Toon knop om een knop aan je lijst-item toe te voegen.

Bij Knop URL selecteer je een pagina van je werken-bij site, vacature of een externe URL waarnaar de knop linkt. Ook geef je je knop een label.

Klik aan de linkerkant op + Nieuwe toevoegen om lijst-items toe te voegen.

Sleep en zet de items neer in de lijst om ze te herorganiseren.

Kaart

Beweeg je muis over de kaart en klik op Landkaart-locaties bewerken.

Vind je locatie door je adres in te voeren in de zoekbalk, en voeg een titel en beschrijving toe.

Klik op + Nieuwe toevoegen om meerdere locaties toe te voegen. Als je meerdere locaties hebt, kun je de items in de lijst slepen en neerzetten om de locaties te herorganiseren.

4. Zodra je klaar bent met het bewerken van je sectie, klik je aan de rechterkant op Klaar.

Secties herorganiseren

Sleep en zet de verschillende secties neer binnen de inhoudsopgave in de zijbalk om ze naar een andere positie op de pagina te verplaatsen. De nieuwe positie van de sectie zal direct zichtbaar zijn.