Team inrichten
Zichtbaarheid beheren

Vastleggen wie wat mag zien in je Recruitee account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door de zichtbaarheid van verschillende delen van je kandidaatprofielen te beheren, bepaal je wie in je account gevoelige kandidaat-informatie kan bekijken.

Je kunt de zichtbaarheid van de volgende items in je account beperken:

• E-mails

• E-mail templates

• Screeningvragen

• Profielvelden

• Notities

Let op: Items met een beperkte zichtbaarheid krijgen een gele achtergrond.

Hoe verander je de zichtbaarheid

De standaard zichtbaarheid van een item is Zichtbaar voor iedereen. Als je onder een van bovenvermelde items erop klikt, dan krijg je andere opties om uit te kiezen.

Zichtbaar voor geselecteerde…

Hierbij kun je individuele teamgenoten selecteren, die dit item kunnen zien.

Je kunt ook items zichtbaar maken voor alle teamgenoten met geselecteerde gebruikersrollen.

Let op:

• Alle beheerders in het account kunnen ten allen tijde elk item (e-mail, e-mail template, screeningvraag, profielveld en notitie) zien die "Zichtbaar voor geselecteerde" is, ongeacht de gemaakte selectie.

• Bestanden in e-mails, notities, en screeningvragen die alleen zichtbaar zijn voor geselecteerde teamgenoten krijgen dezelfde zichtbaarheid als het item waar ze bijhoren.

Alleen zichtbaar voor mij

Het item is alleen zichtbaar voor jou.

Let op: Alleen notities en e-mail templates kunnen enkel zichtbaar zijn voor jou alleen.

Geautomatiseerde acties

Als je een geautomatiseerde e-mail of notitie aan een funnelfase of afwijzingsreden toevoegt, dan kan de zichtbaarheid van dit item, zodra geactiveerd, ook bepaald worden.

Let op: De zichtbaarheid van een notitie in een kandidaatprofiel kan niet meer aangepast worden nadat de geautomatiseerde actie is getriggerd.

Profielvelden

Het wijzigen van de zichtbaarheid van bepaalde profielvelden kan in het profielveld template gebeuren.

Ga naar Instellingen > Profielvelden.

Kies een profielveld template en klik op het potloodicoon om de zichtbaarheid, zoals gewenst, aan te passen.

Let op: Teamgenoten kunnen de zichtbaarheid van een profielveld alleen bewerken als ze Templates beheren in hun gebruikersrol hebben aangevinkt en als het profielveld zichtbaar is voor hen. Alle handmatig toegevoegde profielvelden in een kandidaat profiel zijn openbaar.

Screeningvragen

Om de zichtbaarheid van een screeningvraag te veranderen, ga naar Vacatures > klik op Bewerken naast de gewenste vacature.

Ga naar het Sollicitatieformulier. Kies een screeningvraag en klik op het potloodicoon om de zichtbaarheid, zoals gewenst, te wijzigen.

Let op: Teamgenoten kunnen de zichtbaarheid van screeningvragen alleen bewerken als Templates beheren is aangevinkt in hun gebruikersrol en als ze zijn toegevoegd aan de zichtbaarheid van de screeningvraag.