Accountinstellingen
Gebruikersprofiel
Maak en beheer taken voor jezelf en je teamgenoten

Maak acties voor jou en je teamgenoten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruik taken om bovenaan uw takenlijst te blijven. Er zijn twee manieren om nieuwe taken te maken.

In de dashboard

1. Ga naar Dashboard > Taken en klik in het tekstveld.

2. Geef de taak een titel en stel een vervaldatum en tijd in. Klik op + om de taak toe te wijzen aan meerdere teamgenoten.

3. Klik op Toevoegen. De taak is nu zichtbaar in je takenlijst.

In het kandidaat profiel

1. Ga naar een kandidatenprofiel. Onder Taken, klik op het tekstveld.

2. Geef de taak een titel en stel een vervaldatum en tijd in. Klik op + om de taak toe te wijzen aan teamgenoten.

3. Klik op Toevoegen. De taak is nu zichtbaar onder Taken in het kandidaat profiel.

Taken beheren

Als je een taak voltooid, zet een vinkje en de status van de taak veranderd naar voltooid. Je kunt jouw voltooide taken bekijken onder Dashboard > Taken onder Voltooid.

Je kunt ook de taken van teamleden bekijken en filteren onder Dashboard > Taken door op Mijn taken te klikken.

Taken bewerken

Klik op een taak om deze te bewerken.

Je kunt:

• De taak markeren als voltooid

• De taak hernoemen

• De kandidaat wijzigen

• Teamgenoten toewijzen

• De vervaldatum en tijd wijzigen

• Een notitie over de taak toevoegen

• De taak verwijderen

Meldingen

Schakel meldingen voor voltooide of niet voltooide taken in om dagelijks een herinnering te ontvangen met betrekking tot de taken voor die dag of de taken die al vervallen zijn. Dit kun je inschakelen onder instellingen > meldingen.

En nu?

Met geautomatiseerde acties stel je een trigger in, zodat op het moment dat een kandidaat naar een volgende fase gaat, of afgewezen wordt, er automatisch een taak gemaakt wordt voor een geselecteerde teamgenoot. Bekijk het volgende artikel waarin we uitleggen hoe je geautomatiseerde acties instelt voor je funnel en afwijzingsredenen.