Acquisitie contracten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt in Recruitee campagnes voor vacaturepromoties inschakelen met gebruik van premium vacaturesitecontracten.

💡 Momenteel is alleen het LinkedIn-contract beschikbaar. Contracten van andere vacaturesites worden binnenkort toegevoegd.

In dit artikel:

Contracten configureren

Een contract toevoegen is eenvoudig. Met de volgende stappen verifieer je je contracten en voeg je ze gemakkelijk toe aan je Recruitee-account:

1. Ga naar Acquisitie > Contracten en klik op Instellen.

💡 De contractuele regels specificeren dat elk bedrijf slechts één contract per contractkanaal (vacaturesite) kan hebben. Je LinkedIn Recruiter account moet een geldig Premium Job Posting contract hebben.

2. Klik op de knop Verificatie initialiseren om het contract te configureren.

3. Klik op Edit om de Job poster aan te passen.

4. Kies een standaard job poster uit het dropdownmenu.

📌 Verwijder en selecteer je naam opnieuw in het veld Vacatureposter, zoals in de onderstaande afbeelding.

5. Voltooi het verificatieproces door je Company ID toe te voegen en op Toevoegen aan mijn contracten te klikken.

6. Zodra je het verificatieproces voltooid hebt, kun je bij Vacatures beginnen met het aanmaken van contractcampagnes.

Een campagne maken

1. Ga naar Vacatures en klik op een vacature om een contractcampagne aan te maken

2. Nadat je een vacature hebt geselecteerd, ga je naar Vacaturesites en klik je op de '+'-knop om het contract te activeren.

3. Klik op de knop Campagne maken om het proces te beginnen.

4. Selecteer Campagne maken.

5. Voeg de extra vereiste informatie toe aan het contract en klik op Volgende.

6. Pas de gegevens van de vacature aan en klik op Volgende.

7. Zorg dat je, voordat je een campagne publiceert, de gegevens van de vacature goed controleert op nauwkeurigheid. Klik daarna op Volgende.

8. Ga verder met de bestelling van je contractcampagne om de vacature te publiceren en te promoten.

9. De campagne is nu aangemaakt.

10. De campagne staat nu online.

Campagne samenvatting

Selecteer de titel van de campagne om de status van de campagne te controleren.

Deze pagina geeft een kort overzicht van je campagne, inclusief vacaturedetails, aanvullende informatie en een samenvatting. In het overzichtsblok kun je, zodra de status van de campagne online is, op de knop Openen klikken. Je wordt dan doorverwezen naar het Vacaturesites-platform.

Een contract verwijderen

Als er actieve campagnes aan een contract zijn gekoppeld, kan het contract niet worden verwijderd. In dat geval verschijnt er een pop-up die de gebruiker informeert dat de actieve campagnes eerst beëindigd moeten worden voordat het contract kan worden verwijderd.

Echter, als er geen actieve campagnes aan het contract zijn gekoppeld, verschijnt er een pop-up waarmee je gemakkelijk kunt bevestigen dat je door wilt gaan met de verwijdering van het contract.