Afspraken
Julia Haleniuk avatar
Geschreven door Julia Haleniuk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk al je aanstaande en eerdere afspraken in de sectie Afspraken. Je plant makkelijker vooruit als je inzicht hebt in de planning van je team.

Aanstaande en eerdere afspraken

Schakel tussen Aanstaande en Eerdere afspraken door gebruik te maken van de tabbladen bovenin. Of klik in de agenda aan de rechterkant op een dag om de afspraken van die dag te bekijken.

Mijn afspraken en teamafspraken

Gebruik filters om te schakelen tussen Mijn afspraken en Afspraken van iedereen, zodat je overzicht hebt in jouw geplande interviews of die van je team."

Afspraken van bepaalde teamgenoten

Selecteer een specifieke teamgenoot om de afspraken van alleen die persoon te bekijken.

Een afspraak inplannen

Klik op de blauwe Inplannen-knop om een afspraak met een kandidaat en geselecteerde interviewers in te plannen door een tijd te kiezen waarop iedereen beschikbaar is.