Bewaar zoekopdrachten als favorieten

Bewaar je zoekvoorkeuren en open je aangepaste zoekopdrachten

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je gebruikt waarschijnlijk regelmatig zoekopdrachten met meerdere filters in je database met kandidaten. Je kunt deze zoekopdrachten en hun filters opslaan zodat jij en je teamgenoten ze snel kunnen openen.

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Kandidaten.

2. Combineer filters en/of woorden om je zoekopdracht uit te voeren. Lees meer over zoeken met filters en Boolean zoeken.

Bijvoorbeeld, je kunt een zoekopdracht filteren zodat je alleen kandidaten in de fase telefoon-interview met een totaal-score Zeer goed voor evaluaties ziet.

3. Klik bovenaan op het Stericoon om je combinatie van filters op te slaan.

4. Vul een naam voor je favoriete zoekopdracht in. Selecteer Deel met teamgenoten zodat je teamgenoten je favoriete zoekopdracht zien en kunnen gebruiken.

5. Klik op Toevoegen.

6. Je opgeslagen favoriete zoekopdracht verschijnt onder de standaard zoekopdrachten in het submenu Kandidaten.

7.  Hierna kun jij je favoriete zoekopdrachten gemakkelijk openen door op de naam te klikken als je naar je database met kandidaten gaat.

Moet je iets doen met alle gefilterde kandidaten? Dan kun je snel bulkacties uitvoeren.

Bewerken of verwijderen van je favoriete zoekopdrachten

1. Je kunt gemakkelijk de naam bewerken of deze verwijderen door met de muis over de zoekopdracht te gaan en op het Potloodicoon te klikken.

2. Wijzig wat je wilt en klik op Klaar, of klik linksbeneden op Verwijder