Boolean zoeken

Je kandidatendatabase doorzoeken met Boolean operatoren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Kandidaten.

2. Zoek in je hele kandidatendatabase door alle zoekfilters uit te vinken en te deselecteren.

3. In het zoekveld bovenin, stel je een Boolean zoekopdracht op door gebruik te maken van zoekwoorden en operatoren.

Met de zoekwoorden die je invult wordt gezocht in onderstaande velden:

• Namen van de kandidaat

• Inhoud e-mails

• Telefoonnummers

• Inhoud sollicitatiebrieven

• Inhoud cv's

• Namen van tags

• Namen van brontags

• Namen van vacatures en talentpools

• Namen van funnelfases

Je kunt zoekwoorden combineren met deze operatoren:

• AND: Al je zoekwoorden moeten aanwezig zijn in de resultaten.

• OR: Een van de zoekwoorden moet aanwezig zijn in de resultaten.

• NOT: Sluit bepaalde woorden in je zoekopdracht uit.

• ( ): Combineer meerdere zoekopdrachten met elkaar.

• " ": Zoek naar een exacte uitdrukking.

Bijvoorbeeld:

4. Om je Boolean zoekopdracht te combineren met vooraf gedefinieerde zoekfilters selecteer en combineer je de filters uit het submenu Zoeken.

5. Bij elke zoekopdracht kun je:

Op het tabblad Notities klikken om naar de notities van je team over de kandidaten in het zoekresultaat te kijken.

Klik rechtsboven op de knop Profiel gemaakt > Kies hoe je de zoekresultaten wilt sorteren.

Klik rechtsboven op de tabelknop > Selecteer de velde(n) die je in de zoekresultaten wilt zien.

Klik op de ellips > Exporteer naar CSV om je zoekresultaten naar een csv-bestand te exporteren.