E-mail
Zet e-mails om naar profielen van kandidaten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als cv's doorgestuurd worden naar de bedrijfsinbox of vacature inboxen maar nog niet verwerkt zijn, dan kun je deze e-mails in Recruitee omzetten naar profielen van kandidaten.

1. Klik op Mailbox in het menu aan de linkerkant.

2. Klik op de map Niet-kandidaten > Klik op de e-mail die je wilt omzetten naar een profiel van een kandidaat.

3. Klik op de knop Verander naar kandidaat boven de e-mail.

4. Controleer de verwerkte gegevens zorgvuldig en vul eventuele ontbrekende velden in.

5. Klik op Maak nu een kandidaat profiel.

LET OP: Nadat je een e-mail omgezet hebt in een profiel van een kandidaat verdwijnt deze e-mail uit de Mailbox > Niet-kandidaten.