Kandidaten beheren
Kopieer kandidaten naar andere bedrijfsaccounts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je meerdere bedrijfsaccounts hebt en je kandidaten van het ene naar het andere account wilt kopiëren:

1. Ga naar het kandidatenprofiel dat je wilt kopiëren.

2. Klik rechtsboven op de knop Meer.

3. Selecteer Kopieer naar bedrijf.

4. Selecteer een bedrijfsaccount en een vacature of talentpool van dat bedrijf waar je de kandidaat naartoe wilt kopiëren.

LET OP: Je kunt maar één vacature of talentpool kiezen.

5. Klik op Kandidaat kopiëren.

Het kandidatenprofiel wordt gekopieerd naar de geselecteerde vacature of talentpool van dat bedrijf.

Het originele kandidatenprofiel blijft ongewijzigd, als je geen verdere actie onderneemt.

Herhaal bovenstaande stappen om zoveel kandidaten als je wilt te kopiëren.

LET OP:

• Alle teamnotities, beoordelingen, e-mails, en activiteitenlogs van het originele kandidatenprofiel worden niet gekopieerd.

• Alle brontags van het originele kandidatenprofiel worden niet gekopieerd, behalve de tags die Recruitee gemaakt heeft. Bijvoorbeeld, als de originele kandidaat gescout is vanuit Twitter, dan maakt Recruitee automatisch een brontag "Twitter" in het profiel. Deze tag komt ook in het gekopieerde kandidatenprofiel.

• Als het originele kandidatenprofiel gesolliciteerd heeft vanuit de werken-bij site, dan kan het gekopieerde kandidatenprofiel gefilterd worden met de filter Kandidaat kanalen > Werken-bij site.

• Als het originele kandidatenprofiel gescout is met de sourcing extensie van Recruitee, dan komt het gedupliceerde kandidatenprofiel in de kolom Gesourced van de funnel van de geselecteerde vacature.

• Als het originele kandidatenprofiel op een andere manier in Recruitee geïmporteerd is, dan komt het gedupliceerde kandidatenprofiel in de eerste kolom aan de linkerkant van de funnel van de geselecteerde vacature, of de tweede kolom als de eerste kolom Gesourced is.