Als je Recruitee koppelt aan de Microsoft (Outlook / Exchange) of Google (agenda) van je bedrijf, worden gebeurtenissen automatisch in tweerichtingen gesynchroniseerd tussen de planner in Recruitee en je persoonlijke of de gedeelde agenda van je team.

Denk eraan dat:

• Gebeurtenissen uit de agenda van het team worden niet gebruikt in de Afspraak planner.

• Je kunt het type agenda niet meer aanpassen zodra deze gesynchroniseerd wordt. Om naar een andere agenda over te stappen moet je de koppeling verbreken en daarna opnieuw koppelen.

• Teamgenoten met de rol van 'beheerder bedrijf' kunnen elke agenda van het team toevoegen en verwijderen.

Synchroniseer je agenda

1.Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant > Mijn account > Profiel.

2. Klik op het tabblad Agenda's.

3. Klik op + Synchroniseer agenda > Kies het type agenda dat je wilt synchroniseren.

Google (Agenda) synchroniseren

Let op:

• Deze synchronisatie gaat in tweerichtingen. Dat betekent dat alle geplande gebeurtenissen in Recruitee in je Google (Agenda) zullen verschijnen, en dat alle gebeurtenissen gepland in je Google (Agenda) in de agenda van Recruitee zullen verschijnen.

• Afspraak deelnemers die via Recruitee zijn toegevoegd, worden toegevoegd aan het gesynchroniseerde Google agenda afspraak als gasten. De afspraak zal dus ook in hun Google agenda verschijnen, ongeacht of deze is gesynchroniseerd of niet. Deelname aan afspraken kan alleen worden beheerd in de Recruitee kalender.

1. Kies Google (Agenda) uit het synchronisatie menu.

2. Kies het Google account gekoppeld aan de Google (Agenda) die je wilt synchroniseren.

3. Klik op Toestaan.

4. Kies het type agenda waarvoor je tweerichtingen-synchronisatie met Recruitee wilt instellen.

Je kunt kiezen om of je persoonlijke agenda of je gedeelde team agenda te synchroniseren, als je team alle gebeurtenissen tussen Recruitee en hun agendaplatform wil synchroniseren.

5. Zet een vinkje bij Alleen beschikbaar/bezet weergeven (verberg details) als je niet wilt dat de tijd en titels van je gesynchroniseerde Google (Agenda) zichtbaar wordt voor je teamgenoten.

Zet een vinkje bij Alleen beschikbaar/bezet weergeven (verberg details), als jij je eigen persoonlijke agenda synchroniseert, als je alleen de tijd van de gebeurtenis van de gesynchroniseerde Google (Agenda) voor je teamgenoten zichtbaar wilt maken. Je teamgenoten zien de geplande gebeurtenissen, maar zonder titel.

6. Klik op Nu synchroniseren.

Microsoft (Outlook / Exchange) synchroniseren

Let op: Deze synchronisatie gaat in tweerichtingen. Dat betekent dat alle geplande gebeurtenissen in Recruitee in je Microsoft (Outlook / Exchange) zullen verschijnen, en dat alle gebeurtenissen gepland in je Microsoft (Outlook / Exchange) in de agenda van Recruitee zullen verschijnen.

1. Kies Microsoft (Outlook / Exchange) uit het synchronisatie menu.

2. Log in met het Microsoft account waarvoor je de Microsoft (Outlook / Exchange) wilt synchroniseren.

3. Klik op Ja.

4. Kies het type agenda waarvoor je tweerichtingen-synchronisatie met Recruitee wilt instellen.

Je kunt kiezen om of je persoonlijke agenda of je gedeelde team agenda te synchroniseren, als je team alle gebeurtenissen tussen Recruitee en hun agendaplatform wil synchroniseren.

5. Zet een vinkje bij Alleen beschikbaar/bezet weergeven (verberg details) als je niet wilt dat de tijd en titels van gebeurtenissen in je gesynchroniseerde Microsoft (Outlook / Exchange) zichtbaar wordt voor je teamgenoten.

Zet een vinkje bij Alleen beschikbaar/bezet weergeven (verberg details) als je alleen de tijd zichtbaar wilt maken voor je teamgenoten in je gesynchroniseerde Microsoft (Outlook / Exchange).

6. Klik op Nu synchroniseren.

Andere agendas synchroniseren

Let op: Deze synchronisatie is een eenrichtingsverkeer. Dat betekent dat alle geplande gebeurtenissen in Recruitee in jouw agenda komen maar niet andersom.

1.  Kies Andere agenda uit het synchronisatiemenu.

2. Klik op de link van de agenda in Recruitee die je wilt synchroniseren.

• Bedrijfsagenda: alle gebeurtenissen in je Recruitee agenda.

• Mijn agenda: gebeurtenissen in de agenda van Recruitee waaraan jij deelneemt.

Je standaard agenda-applicatie wordt nu geopend.

3. Kies Ok om de agenda van Recruitee te synchroniseren met jouw agenda.

4. Als je een gedownload sync_calendar.ics bestand ontvangt, dubbelklik dan op het bestand om je standaard agenda-applicatie te openen > Kies Ok om je Recruitee agenda ermee te synchroniseren.

Je gesynchroniseerde agenda ontkoppelen

1. Klik op Instellingen in het menu aan de linkerkant > Mijn account > Profiel.

2. Klik op het tabblad Agenda's.

3. Klik op het potloodicoon aan de rechterkant van de agenda die je gesynchroniseerd hebt.

4. Klik linksonder op Verwijder > Klik Ok.

En nu?

Nu ga je ontdekken hoe je al je komende gebeurtenissen kunt zien, zodat je nooit een afspraak zult missen.

Heb je het antwoord gevonden?