Agenda en planning
Agenda
Koppel je eigen agenda aan Recruitee

Synchroniseer je agenda van Recruitee met je eigen agenda

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Koppel je agenda aan Recruitee en beheer al je ingeplande afspraken met kandidaten op รฉรฉn plek.

In dit artikel:

Google Calendar of Microsoft (Outlook/Exchange) agenda synchroniseren

๐Ÿ“Œ Dit is een tweezijdige synchronisatie. Dit betekent dat alle in Recruitee ingeplande afspraken verschijnen in je gesynchroniseerde agenda en dat alle ingeplande afspraken in je eigen agenda verschijnen in je Recruitee-agenda.

2. Ga naar Agenda's.

3. Klik op + Synchroniseer agenda.

4. Kies het soort kalender dat je wilt synchroniseren.

5. Je wordt nu doorverwezen naar je agenda-provider om in te loggen en toestemming te geven voor het synchroniseren van je agenda. Zodra je terug bent in Recruitee opent er een pop-up waarmee je de installatie van je agenda voltooit.

6. Kies het soort kalender. Je kunt zowel een persoonlijke als een gezamenlijke agenda synchroniseren.

๐Ÿ“Œ

Eenmaal gesynchroniseerd is het niet mogelijk om het type kalender te wijzigen. Om over te stappen naar een ander type kalender - ontkoppel & synchroniseer opnieuw.

Team Agenda-afspraken worden niet gebruikt in de Afspraak planner.

Persoonlijke agenda's zijn niet alleen voor jou zichtbaar, maar ook voor je teamgenoten.

Teamgenoten met Bedrijf beheren-bevoegdheden kunnen iedere Team agenda toevoegen en verwijderen.

7. Kies in je gekoppelde account uit de agendalijst de agenda's die je wilt synchroniseren.

๐Ÿ“Œ Voor agenda's met de melding Kan niet worden gesynchroniseerd (alleen weergave) heb je gelimiteerd toegang.

8. Door naast 'Alleen beschikbaar/bezet weergeven (verberg details)' op het selectievakje te klikken, kun je afspraakdetails verbergen van andere teamgenoten in Recruitee. Ze zien dan alleen of je beschikbaar of bezet bent, maar niet de titels van je afspraken.

8. Door 'Alleen ik' te selecteren, kun je afspraakdetails verbergen van andere teamgenoten in Recruitee. Ze zien dan alleen of je beschikbaar of bezet bent, maar niet de titels van je afspraken.

9. Klik op Nu synchroniseren

๐Ÿ“Œ Alleen in Google Agenda: Afspraakdeelnemers die via Recruitee zijn toegevoegd worden ook als gast toegevoegd aan de gesynchroniseerde Google Agenda. De afspraak verschijnt dus ook in hun Google Agenda, of deze nu wel of niet is gesynchroniseerd. Je kunt de afspraakdeelname alleen beheren in de Recruitee agenda.

Andere agenda's synchroniseren

๐Ÿ“Œ Dit is een eenwegssynchronisatie. Dit betekent dat alle afspraken die in Recruitee zijn ingepland in jouw persoonlijke agenda verschijnen, maar niet andersom.

2. Ga naar Agenda's en klik op + Synchroniseer agenda.

3. Kies Andere agenda.

4. Kies welke agenda je wilt synchroniseren.

Bedrijfsagenda: Alle afspraken in je Recruitee agenda.

Mijn agenda: Afspraken in de Recruitee agenda die jij bijwoont.

5. Klik op de link om je standaard agenda-app te openen en te bevestigen dat je de Recruitee agenda wilt synchroniseren.

Als alternatief kun je een sync_calendar.ics bestand downloaden wanneer je op de link klikt. Dubbelklik op het bestand om je standaard agenda-app te openen en bevestig.

Je gesynchroniseerde agenda ontkoppelen

1. Ga naar Instellingen > Mijn account > Profiel en klik op Agenda's.

2. Klik naast de gesynchroniseerde agenda op het potlood-icoon en klik op Bewerken.

3. Klik linksonder op Verwijderen en bevestig.