De Solliciteren met Indeed-knop configureren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het inschakelen van Solliciteren met Indeed stelt kandidaten in staat om hun Indeed-profiel te gebruiken voor een sollicitatie, met slechts een paar klikken op de muis.

In dit artikel:

Wat is de Solliciteren met Indeed-knop?

Als onderdeel van de Sollicitatievoorkeuren is de Solliciteren met Indeed-knop standaard ingeschakeld bij je gepubliceerde vacatures.

Deze functie stelt kandidaten in staat om met hun Indeed-profiel te solliciteren op je gepubliceerde vacatures.

⚠️ Indeed mag de Solliciteren met Indeed-knop uitschakelen als je in je vacature of screeningvragen gevoelige persoonlijke informatie verzamelt.

De Solliciteren met Indeed-knop verwijderen

Soms zullen kandidaten die met hun Indeed-profiel solliciteren het ingestelde sollicitatieformulier met screeningsvragen omzeilen.

Om dit te voorkomen kun je de Solliciteren met Indeed-knop verbergen op je vacature-pagina('s):

1. Ga naar Vacatures en klik naast de vacature waaruit je de Solliciteren met Indeed-knop wilt verwijderen op Bewerken.

2. Selecteer het Sollicitatieformulier-tabblad

3. Scroll naar beneden naar de Sollicitatievoorkeuren en schuif de schakelaar onder Solliciteren met Indeed naar Nee.

💡 Het uitschakelen van de Solliciteren met Indeed-knop op de werken-bij site heeft ook invloed op de vacature op Indeed. Op Indeed zien je kandidaten nu een knop met Solliciteer op de werkgevers website, in plaats van een Solliciteren-knop. Kandidaten worden hiermee omgeleid.

4. Klik op Opslaan