Technische documentatie
Banen widget
Toon vacatures op je eigen website

*GEAVANCEERD* Integreer Recruitee met je eigen website

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je vacatures kunnen automatisch op je eigen website getoond worden. Je kunt op vier manieren vacatures vanuit Recruitee op je eigen website tonen.

1 – Gebruik een MAATWERKDOMEIN voor je Werken-bij site in Recruitee

Als de website van je bedrijf "www.jebedrijf.nl" is, dan kun je een subdomein zoals "vacatures.jebedrijf.nl" aanmaken, en dit als maatwerkdomein voor je Werken-bij site in Recruitee ("jebedrijf.recruitee.com") gebruiken. Op deze manier gebruik je nog steeds de Werken-bij site van Recruitee maar wordt die op je eigen subdomein gehost.

2 – Maak gebruik van een widget voor vacatures

Het widget van Recruitee voor vacatures is JavaScript code die je kunt invoegen in je eigen website. Het widget toont de vacatures, die je vanuit Recruitee publiceert, op je website. Als je een van deze vacatures in Recruitee bewerkt, dan worden de vacatures op je website automatisch bijgewerkt. Het widget voor vacatures is normale CSS, je kunt de stijl dus gemakkelijk aanpassen.

3 – Volledige integratie met API

API integratie is de gecompliceerdste maar ook de uitgebreidste. Bekijk de documentatie van de API van Recruitee. Deze openbare API vereist geen authenticatie.

LET OP: Als je de API van de Werken-bij site, om vacatures vanuit Recruitee op je eigen website te plaatsen, gebruikt, dan is je standaard Werken-bij site (jebedrijf.recruitee.com), die gehost wordt door Recruitee, nog steeds live. Neem contact op met support@recruitee.com als je de standaard Werken-bij site, die gehost wordt door Recruitee, wilt uitschakelen.

Lees meer:

4 – API + WERKEN-BIJ SITE

Je kunt integraties ook door elkaar gebruiken. Bijvoorbeeld, je toont al je vacatures op je eigen website met de API van Recruitee. Als iemand op Reageer klikt bij een vacature, dan stuur je ze door naar het sollicitatieformulier op je Werken-bij site van Recruitee (het veld "careers_apply_url" in JSON is de link naar je sollicitatieformulier).