Banen widget

*GEAVANCEERD* Toon gepubliceerde vacatures op je eigen website

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je gemakkelijk je gepubliceerde vacatures van Recruitee op je eigen website wilt tonen, terwijl ze automatisch bijgewerkt worden bij wijzigingen, dan kun je hiervoor de banen widget gebruiken.

Een voorbeeld hoe de banen widget van Recruitee werkt:

Gebruik de banen widget om je vacatures op je eigen website te tonen:

1. Ga naar Instellingen in het menu aan de linkerkant.

2. Onder Apps en plugins, klik op Banen widget.

3. In het tabblad Instellingen, selecteer de door jou gewenste opties.

• Met Bedrijven kies je voor welk(e) bedrijfsaccount(s) je vacatures wilt tonen.

• Met Actie kies je hoe de vacatures er uitzien als kandidaten erop klikken.

• Met Thema-kleuren kies je de stijl van je vacatures. De standaard stijl wordt overgenomen van je huidige werken-bij site.

Primaire: primaire kleur van de banen widget

Secundaire: secundaire kleur van de banen widget

Tekst en donkere tekst: kleur van de tekst

📌 Als je de weergave-instellingen aanpast, wordt de Banen widget op je website niet bijgewerkt. Nadat je wijzigingen hebt aangebracht in Recruitee, moet je de nieuw gegenereerde code handmatig in je website kopiëren en plakken om de wijzigingen toe te passen.

📌 Je kunt de opmaak van de Banen widget wijzigen met CSS. Als je dit nog verder wilt personaliseren, kun je overwegen om je eigen API-integratie te ontwikkelen, in plaats van gebruik te maken van de Banen widget.

• Met Zichtbaar kies je of de plaats- en landdetails van elke vacature getoond moeten worden.

• Met Groepeer op kies je hoe de vacatures gegroepeerd moeten worden.

• Met Afdelingen filteren kies je om alleen de vacatures van enkele van je huidige afdelingen te tonen.

• Met Weergave taal kies je de taal waarin de vacature getoond wordt.

• Met Gebruiksvoorwaarden voeg je selectievakjes toe om kandidaten te vragen in te stemmen met het verkrijgen en verwerken van hun gegevens

📌 De algemene voorwaarden worden per bedrijf ingesteld. Als je deze aanpast in Recruitee, wordt de Banen widget automatisch bijgewerkt op je website.

4. Klik op Bewaar om je keuzes te bewaren voor toekomstig gebruik.

5. Klik op het tabblad Voorbeeld om te zien hoe de gekozen opties uit stap 3 eruit zien.

📌 Als je geen vacatures hebt gepubliceerd, dan zie je "Geen vacatures gevonden" staan

6. Klik op het tabblad Code (sync) of Code (async) om de JS-code van de door jou gekozen opties uit stap 3 te krijgen.

LET OP: Code (sync) kan je website blokkeren als je CDN langzaam of down is. Met Code (async) kun je deze blokkade voorkomen. Neem contact op met je technische team om te bepalen welke code je moet gebruiken.

7. Klik op de knop Kopieer naar klembord rechtsboven in de JS-code die je wilt gebruiken. Hiermee wordt de code net zo gekopieerd als dat je haar ziet.

8. Plak de JS-code in de HTML van je website op de plaats waar jij de vacatures wilt tonen.

Meer informatie over de banen widget documentatie voor ontwikkelaars.

Let op:

• Standaard wordt van kandidaten die solliciteren via de widget de bron geregistreerd als het domein waar de widget is geïmplementeerd. Je kunt deze bron zien in hun profiel of in de "Rapporten" sectie.

• De widget ondersteunt niet meerdere talen en zal de primaire taal van uw vacatures gebruiken.