Notities en bestanden aan vacatures toevoegen

Sla documenten, instructies en memo's voor elke vacature op

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Notities toevoegen

1. Ga naar vacature of talentpools en selecteer het tabblad Notities.

2. Klik in het tekstvak en maak je aantekeningen.

Als je een notitie aan het maken bent, kan je:

• Teamgenoten vermelden door op @ te klikken of het te typen en de teamgenoot's naam te selecteren. De genoemde teamgenoten krijgen een melding als ze dat ingesteld hebben in hun instellingen voor meldingen.

• Bestanden aan je notities koppelen door het paperclip icoon te gebruiken (d e maximale grootte van een bestand is 50MB).

• Notities opmaken met behulp van de opmaak werkbalk in het tekstvak om je tekst vet of cursief te maken, je tekst te onderstrepen en het toevoegen van genummerde lijsten, lijsten met opsommingstekens, checklists en hyperlinks.

• Emoji's toevoegen aan je notities door op het emoji-icoon te klikken.

3. Standaard zien al je teamgenoten die toegang hebben tot de vacatures, je notities in vacatures ( als hun rollen daar toegang tot hebben). Als je een notitie met slechts enkele teamgenoten wilt delen, klik op Zichtbaar voor iedereen onder het tekstvak.

4. Je klikt of op Zichtbaar voor geselecteerde... en selecteert teamgenoten en/of gebruikersrollen die de notitie kunnen zien, of Alleen zichtbaar voor mij, waardoor de notitie privé wordt.

Het tekstvak wordt geel zodat je ziet dat de teamnotitie beperkt zichtbaar is.

5. Klik op Opslaan.

Let op: als iemand reageert onder een notitie met beperkte zichtbaarheid, wordt zijn antwoord ook beperkt tot dezelfde groep geselecteerde teamleden.

6. Je kunt notities vastzetten, zodat deze bovenaan zichtbaar zijn.

7. Laat emoji-reacties achter op de notities van je teamgenoten via de knoppen onder de notitie.

Bestanden toevoegen

1. Ga naar vacature of talentpools en selecteer het tabblad Bestanden

2. Klik op Bestand uploaden of sleep en zet je bestanden neer om ze toe te voegen.

Let op: De maximale grootte van een bestand is 50MB.