Vacatures beheren

Organiseer je vacatures zoals jij dat wilt

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de vacature-sectie vindt je een overzicht van alle vacatures in je Recruitee-account waar je toegang tot hebt. Gebruik en organiseer dit overzicht zodat je alle informatie ziet die voor jou belangrijk is.

Vooraf gedefinieerde weergaves

Vooraf gedefinieerde weergaves zijn alle standaard weergaves die je ziet op de Vacature-pagina.

Gevolgde vacatures

Kies ervoor om alleen de Gevolgde vacatures linksboven te zien. Gevolgde vacatures zijn vacatures die je volgt zodat je meldingen ontvangt over wijzigingen en updates.

Selecteer een vacature en klik op Volgen om een vacature te volgen.

Vacatures waarbij ik betrokken ben

Kies ervoor om alleen vacatures weer te geven waarbij je fungeert als recruiter of vacaturemanager.

Actieve vacatures

Kies Actief om alleen vacatures weer te geven waar momenteel voor wordt geworven.

Gearchiveerde vacatures

Zodra een vacature is gearchiveerd, kun je nog steeds de vacaturedetails en -activiteiten bekijken, kandidaten in de funnel bekijken en de communicatiegeschiedenis van je team bekijken (zoals notities, bestanden en activiteiten). De gegevens kun je echter niet meer wijzigen.

Klik op de horizontale puntjes naast een vacature om deze te dupliceren, terug te halen of te verwijderen.

In tabel-weergave kan je ook vacatures in bulk ophalen of verwijderen.

📌 Op ieder moment dat je de funnel of details niet meer hoeft te bewerken kan een vacature worden gearchiveerd. Je moet een vacature eerst archiveren voordat je hem kunt verwijderen.

Concept vacatures

Concept vacatures worden nog bewerkt en staan op geen enkele manier live. In concept vacatures kun je alle tabbladen zien. Sommige functies zijn pas beschikbaar na de publicatie van de vacature, zoals het beheren van kandidaten in de funnel of het inschakelen van vacatures publiceren op vacaturesites. Wel kun je nog steeds de activiteiten, notities en bestanden bijhouden.