Vacature
Vacatures
Deel vacatures met je netwerk en op sociale media

Breng je vacatures op sociale media onder de aandacht

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Vacatures.

2. Selecteer de vacature die je wilt delen.

3. Klik rechtsboven op Delen.

4. Onder Deel vacature op sociale media, klik op de sociale kanalen waar jij je vacature wilt delen.

5. Schrijf een korte deel-tekst voor de sociale media > Deel het.

6. Als je de afbeelding bij je gedeelde link naar vacatures wilt wijzigen dan lees je hier hoe dat moet.

LET OP: Als je de vacature op andere sociale kanalen wilt delen, of de link naar de vacature in een e-mail wilt delen, klik onder de link naar de vacature op Kopiëren > Deel deze zoals je dat wilt.

Probeer dit nu in je Recruitee account!