Accountinstellingen
Bedrijfsaccount
Met meerdere bedrijfsaccounts werken

Maak, beheer en sluit je aan bij meerdere bedrijfsaccounts

In dit artikel:

Aansluiten bij een bestaand bedrijfsaccount

Vraag de beheerder van het bedrijfsaccount waar je je bij wil voegen om je via Recruitee een uitnodiging te versturen.

Een nieuw bedrijfsaccount aanmaken

Als je Recruitee wil gebruiken om meerdere wervingsteams van meerdere bedrijven te beheren, kun je in Recruitee meerdere bedrijfsaccounts creëeren gemakkelijk toegang krijgen tot al deze accounts.

⚠️ Het account dat je creëert is een proefaccount, totdat je een abonnement hebt gekozen. Je moet een apart abonnement kopen voor elk nieuw bedrijfsaccount waar je gebruik van wil maken. Elk abonnement heeft een vaste hoeveelheid vacatureslots die je alleen voor dat specifieke abonnement kunt gebruiken. Leer meer over onze betaalde abonnementen.

1. Klik in de bovenste balk op de naam van je bedrijf en selecteer + Nieuw bedrijfsaccount.

2. Voer een bedrijfsnaam en een URL voor de werken-bij site in, selecteer een taal en vink het vinkje aan als je het account wilt vullen met voorbeeldgegevens.

3. Klik op Bedrijf maken.

Meerdere bedrijfsaccounts beheren

Tussen bedrijfsaccounts overschakelen

1. Klik in de bovenste balk op de naam van je bedrijf.

2. Kies het bedrijfsaccount waarnaar je wil overschakelen.

Een bedrijfsaccount verlaten

1. Klik in de bovenste balk op de naam van je bedrijf en selecteer Bedrijven beheren.

2. Klik naast het bedrijf dat je wil verlaten op de puntjes en selecteer Bedrijf verlaten.

3. Bevestig je actie.