Hoe verwijder ik mijn bedrijfsaccount?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als jij je abonnement al hebt geannuleerd en je account permanent wilt sluiten, dan kun je verwijdering van je bedrijfsaccount aanvragen. We raden gebruikers aan hun account niet te sluiten behalve als ze zeker zijn dat toegang tot hun recruitmentgegevens niet meer nodig is.

Let op: Nadat je dit gedaan hebt is je account gedurende 14 dagen voor alle gebruikers gesloten. Alle gegevens van het account worden na deze periode permanent verwijderd en deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsdetails > Algemeen.

2. Klik op Bewerken naast de Bedrijfsgegevens.

3. Klik op Bedrijf verwijderen.

Het spijt ons dat je gaat! Als je vragen over het verwijderen van je bedrijfsaccount hebt of het verwijderingsverzoek binnen 14 dagen wilt intrekken, neem dan contact op met support.