Afwezigheidsbericht
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afwezigheidsberichten zijn op maat gemaakte antwoorden die automatisch worden verstuurd als antwoord op e-mails die je ontvangt tijdens je afwezigheid.

📌 Als je je Recruitee-account hebt gesynchroniseerd met een externe e-mail aanbieder waar je een out of office-bericht hebt ingesteld, hoef je geen tweede out of office-bericht toe te voegen in Recruitee.

1. Klik bij Profielinstellingen > E-mailinstellingen > Afwezigheidsbericht op Bewerken.

2. Er verschijnt een nieuw pop-upvenster waarin je het bericht kunt wijzigen. Om het automatische doorstuur-bericht te activeren, klik je op de schakelaar Automatisch antwoorden op alle inkomende e-mails.

3. Selecteer de eerste en de laatste dag van je afwezigheid. Tijdens deze periode wordt het bericht verstuurd naar iedereen die contact met je probeert op te nemen.

4. Wijzig de hoofdtekst van het bericht of schrijf een nieuw bericht met behulp van de beschikbare opmaaktools.

5. Vink het hokje aan om je e-mailhandtekening toe te voegen, zoals die is geconfigureerd in Profielinstellingen > Pagina E-mailinstellingen.

6. Klik op opslaan.

7. In de mailboxcategorie wordt een bericht weergegeven dat het out of office-bericht actief is.

Het wordt ook weergegeven op de pagina van de kandidaat.