Solliciteren met XING inschakelen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het inschakelen van Solliciteren met XING stelt kandidaten in staat om hun XING-profiel te gebruiken voor een sollicitatie, met slechts een paar klikken op de muis.

In dit Artikel:

De integratie instellen

Volg de onderstaande stappen om deze integratie in te schakelen. Je rol binnen Recruitee moet de bevoegdheid Integraties beheren hebben.

⚠️ Voordat je de integratie activeert, zorg dat je browser geen cookies van andere sites blokkeert.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Kandidaat ervaring en selecteer Solliciteren met XING om te integreren.

2. Lees de informatie en bevestig door te klikken op Accepteer en integreer.

3. De integratie is nu geactiveerd in jouw account.

De solliciteren-knop inschakelen

Je kunt Solliciteren met XING per vacature handmatig inschakelen (en uitschakelen) in de vacature-editor.

1. Ga naar Vacatures en klik in de editor op het Sollicitatieformulier.

2. Scroll naar beneden naar de Sollicitatievoorkeuren en klik op de schakelaar om Solliciteren met XING voor deze vacature in (of uit) te schakelen.

📌 Klik simpelweg op Integratie toevoegen om het te activeren, indien je de integratie nog niet eerder hebt ingesteld.

Integratie instellingen op CareersHub

1. Ga naar het dashboard van CareersHub door in de linkeronderhoek te klikken op het wereldbol-icoon.

2. Ga naar Instellingen > Integraties en klik naast XING op het tandwiel-icoon.

3. Je integratie moet Geïntegreerd blijven om de solliciteren-knop op je vacaturepagina's te laten verschijnen.

4. Na de integratie is Solliciteren met XING ingeschakeld voor alle bestaande en nieuwe vacatures. Dit betekent dat de Solliciteren met XING-knop op de detailpagina's van alle bestaande en nieuwe vacatures verschijnt.

De integratie verwijderen

Ga naar Marktplaats > Categorieën > Kandidaat ervaring en selecteer Solliciteren met XING om de integratie te verwijderen.

Je kunt ook vanuit de CareersHub worden doorverwezen naar dit gedeelte, door op Ga naar instellingen te klikken.