Vacatures op LinkedIn plaatsen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Recruitee kun je op Linkedin gepubliceerde vacatures promoten.

In dit artikel:

Vacatures op LinkedIn plaatsen

Je kunt je vacatures op LinkedIn handmatig publiceren.

1. Ga naar de vacature die je wilt promoten en klik op Vacaturesites.

2. Klik naast LinkedIn op Publiceren.

📌 Er is extra verificatie vereist om vacatures op LinkedIn te plaatsen. Voer je LinkedIn Bedrijfs-ID in door inloggegevens aan te maken voor LinkedIn Basisvacatures.

💡Wanneer er meerdere locaties voor uw vacature worden gemaakt, worden er voor elke locatie aparte (maximaal zeven) vacatureoverzichten naar LinkedIn gestuurd. LinkedIn zal echter alle andere locaties negeren als remote geselecteerd is.

Wat zijn LinkedIn Basisvacatures?

Basisvacatures (voorheen LinkedIn Limited Postings) zijn vacatures die door LinkedIn zijn samengevoegd met als doel om werkzoekende LinkedIn-leden een veelzijdige ervaring te bieden. Ze zijn zichtbaar voor kandidaten die actief op zoek zijn naar vacatures of wanneer ze de LinkedIn-pagina van een bedrijf bekijken.

💡 Leer meer in het helpcentrum van LinkedIn.

1. Ga naar je LinkedIn bedrijfspagina en ga naar Vacatures.

2. Klik onder Onlangs geplaatste vacatures op Alle vacatures weergeven.

3. De Bedrijfs-ID vind je in de URL van de pagina.

💡 Leer meer in de FAQ van LinkedIn.

Inloggegevens beheren voor LinkedIn vacaturesite

Ga naar Marktplaats > Categorieën > Advertenties voor vacatures en selecteer LinkedIn om te Integreren.

📌 Om deze instelling te wijzigen moet jouw hiring rol toestemming hebben om externe inloggegevens te beheren.

Klik naast LinkedIn op Instellingen. Hier kun je externe inloggegevens toevoegen, verwijderen en wijzigen.

Externe inloggegevens toevoegen

1. Klik op + Externe inloggegevens toevoegen

2. Geef je [externe] inloggegevens een naam, vul de vereiste informatie in en klik op Externe inloggegevens toevoegen.

💡 Wanneer je de LinkedIn RSC integratie activeert, zal Recruitee automatisch een nieuwe credential aanmaken met de gekoppelde LinkedIn Bedrijfs-ID. Je bestaande credential wordt ook hernoemd naar LinkedIn RSC en kan niet worden gewijzigd of verwijderd.

Externe inloggegevens wijzigen

1. Klik naast de externe inloggegevens die je wilt wijzigen op het Potlood-icoon.

2. Update de informatie en klik op Opslaan.

Externe inloggegevens verwijderen

1. Klik op het verwijderen-icoon bij de externe inloggegevens die je wilt verwijderen.

2. Bevestig door op Inloggegevens verwijderen te klikken.

Waarom staat mijn vacature niet op LinkedIn?

LinkedIn valideert iedere geplaatste vacature. Zorg dat je de LinkedIn Bedrijfs-ID en de locatie van de vacature correct hebt ingesteld in de vacature.

Een basisvacature kan om meerdere redenen niet op LinkedIn verschijnen:

• De vacature is al als betaalde vacature op je LinkedIn-pagina geplaatst via Recruiter, Job Wrapping of de LinkedIn-widget voor vacatureplaatsingen. Kijk bij Vacatures op de LinkedIn-pagina van je bedrijf om te controleren of de vacature al is gepubliceerd.

• Het kan zijn dat je ervoor hebt gekozen om vacatures niet op te nemen op sites van derden.

• Vacatures die op LinkedIn zijn geplaatst kunnen worden geselecteerd voor LinkedIns vacaturebeoordelingsproces en moeten, als onderdeel van hun streven naar professionaliteit en integriteit, voldoen aan de richtlijnen. Voldoen de vacatures niet aan de richtlijnen, dan kunnen ze als spam worden gemarkeerd.

Wat moet ik doen als ik nog steeds hulp nodig heb bij het publiceren van de vacatures?

Als je nog steeds problemen ervaart met het publiceren van vacatures kun je voor meer informatie contact opnemen met LinkedIn Support.

💡 LinkedIn heeft een beleid met betrekking tot de opmaak van vacatures. Je kunt ook contact opnemen met LinkedIn voor vragen over onjuiste details in je vacature.

Deel de volgende details met het support team van LinkedIn:

Onze vacatures van onze ATS-partnerintegratie zijn niet zichtbaar op LinkedIn:

1. ATS Naam (JAM Bron): SJP-Recruitee-"Naam werkgever"

2. Naam werkgever: de exacte bedrijfsnaam zoals op de vacature staat

3. Vacature-ID (JAM Referentienummer): Recruitees Externe Vacature-ID

4. Functietitel: Functietitel zoals op de vacature staat