Cookies en integraties op je werken-bij site (2.0)
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Schakel cookie-toestemming in en beheer welke integraties cookies toevoegen aan je werken-bij site.

Opmerking: We raden je sterk aan om een advocaat te raadplegen voor het configureren van je werken-bij site en het toevoegen van cookie-toestemming. Jij bent uitsluitend verantwoordelijk voor de nakoming van jouw werken-bij site.

Cookies

Geef je kandidaten de kans om hun cookie-toestemming te beheren met een Toestemmingsbanner en een Voorkeuren-pagina.

Om cookie-toestemming voor jouw werken-bij site in te schakelen, klik je in de CareersHub op Instellingen > Cookies, en vervolgens op de schakelaar naast Verzoek om toestemming voor cookies inschakelen voor bezoekers.

Wanneer je werken-bij site voor het eerst wordt bezocht, kunnen kandidaten hun cookie-voorkeuren instellen in de cookies-toestemmingsbanner. Klik op Voorvertoning om te zien hoe dit er bij hen uitziet.

Voorkeurenpagina

Kandidaten kunnen hun cookie-toestemming intrekken of updaten door de Voorkeurenpagina te bezoeken.

Voeg een pagina toe via de sectie-bibliotheek en zorg ervoor dat je naar de pagina of de sectie van een ander pagina op je werken-bij site linkt, zodat jullie kandidaten het gemakkelijk kunnen vinden en hun cookievoorkeuren kunnen bijwerken.

Cookie-toestemming vertalen

Klik op Cookie-toestemming vertalen om de toestemming van je toestemmingsbanner en Cookie-toestemmingsformulier te wijzigen in alle talen van je werken-bij site.

Opmerking: Als je veranderingen aanbrengt in je cookie-instellingen, worden kandidaten gevraagd om ook hun voorkeuren aan te passen.

Cookie-aanbieders

De inhoud van de cookie-toestemmingsdialoog wordt gemaakt door cookie-aanbieders. Om de beschrijving van individuele cookie-aanbieders te bewerken, en om te beslissen of je wilt wachten op de toestemming van de bezoeker voordat je de inhoud van de aanbieder weergeeft, klik je op Bewerken.

Integraties

Beheer de integraties die verbonden zijn aan je werken-bij site en mogelijk cookies plaatsen.

Ga naar de CareersHub > Instellingen > Integraties om de lijst van integraties te zien.

Integraties die cookies toevoegen op je werken-bij site bevatten een cookie-icoon.

Klik op het tandwieltje voor meer informatie of om de integratie uit te schakelen.