Kandidaten beheren
Download en print kandidaatprofielen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je het profiel van de kandidaat delen als een PDF of heb je een kopie nodig? Volg gemakkelijk de onderstaande stappen.

1. Ga naar het profiel van de kandidaat, klik rechtsboven op Meer en selecteer Profiel printen.

2. Selecteer welke delen van het profiel je in het gegenereerde document wil behouden, en welke delen je met beperkte zichtbaarheid wil behouden.

3. Klik op Volgende. Er verschijnt een voorvertoning van het document.

4. Selecteer om te printen of sla het bestand op als PDF onder Destinations.