Marktplaats integraties
Productiviteit en communicatie
Voer videogesprekken met Google Meet of Hangouts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb jij je Google (Agenda) al gesynchroniseerd met je Recruitee account? Dan kun je interviews plannen via Google Meet of Hangouts.

Selecteer eenvoudig Google Hangouts/Meet als soort afspraak als je een afspraak inplant.

Kies iemand die zijn of haar Google Meet-account heeft gekoppeld aan Recruitee om de host te zijn van de afspraak.

Afhankelijk van welke soort Google (Agenda) gesynchroniseerd is, wordt een Google Meet of Hangouts afspraak-link automatisch aangemaakt en toegevoegd aan de afspraak gegevens die gedeeld worden met de deelnemers.

Interviewers vinden deze link in de afspraak gegevens van de Recruitee-agenda en in het kandidatenprofiel.

Klik op Begin interview om aan Google Meet of Hangout deel te nemen.

Let op:

• Alleen de interviewer, die de Google Meet/Hangouts afspraak met zijn/haar gesynchroniseerde agenda heeft gemaakt, heeft de Google Meet/Hangouts deelname-informatie in zijn/haar Google (Agenda) afspraak. Andere interviewers moeten deelnemen aan het interview via de afspraak-link of Recruitee.

• Als het niet lukt om een Google Meet of Hangouts afspraak te maken, dan wordt een Recruitee Meet afspraak gemaakt.