ReferralsHub
Je ReferralsHub opzetten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: om deze functie in te schakelen, dien je toegang te hebben tot Aangedragen beheren.

1. Ga naar Instellingen > Bedrijf > ReferralsHub en schakel je ReferralsHub in met de schakelaar.

2. Als de ReferralsHub is ingeschakeld, verschijnt het icoontje in het kop-menu.

3. Er zijn verschillende knoppen onder Instellingen > Bedrijf > ReferralsHub waar je op moet letten bij het opzetten van je ReferralsHub:

Configureren

Bewerk de URL van je ReferralsHub zodat alleen bepaalde domeinen zich kunnen aanmelden om kandidaten aan te dragen.

Bepaal waar aandragers toegang tot hebben onder Aandrager toestemming.

Schakel Toon beschikbare beloningen in om de beloningen voor open vacatures en aangedragen kandidaten voor alle gebruikers inzichtelijk te maken. De beloning is mogelijk niet zichtbaar als deze optie was uitgeschakeld toen de aanspraak werd goedgekeurd.

Door Laat resultaten van aangedragen kandidaat zien, kunnen gebruikers zien of het wervingsproces van de door hun aangedragen kandidaat voltooid is, en of ze in aanmerking komen voor een beloning.

Onder Formulier aandragen kandidaat kun je beslissen of het toevoegen van het e-mailadres, telefoonnummer, online profiellink of cv van een aangedragen kandidaat vereist, optioneel of verborgen is.

Aandragers

Bekijk en beheer uitgenodigde aandragers. Je kunt teamgenoten uitnodigen die geen toegang hebben tot Recruitee, maar wel iemand willen doorverwijzen. Ook kun je hen direct de link naar jouw ReferralsHub toesturen, zodat ze zich kunnen aanmelden. Je kunt de toegang tot je ReferralsHub beperken door e-maildomeinen te selecteren in het Instellen-tabblad.

Om teamgenoten die gebruik maken van de ReferralsHub uit te nodigen, klik je op + Aandrager uitnodigen. Als je dit doet via E-mail uitnodigingen dan kun je een aangepaste uitnodigingsbericht toevoegen.

Beloningen

Creëer en beheer beloningen voor openstaande vacatures.

Klik op + Beloning toevoegen, vul een naam, beschrijving en foto toe, en wijs het aan een open vacature toe die openstaat voor aangedragen kandidaten.

Let op: Zorg dat de vacature openstaat voor aangedragen kandidaat als je er een beloning aan wil koppelen.

Voorwaarden & Privacy

Onder Gebruikersvoorwaarden & Privacy kun je een selectievakje toevoegen om aandragers de voorwaarden van het aandraagprogramma te laten accepteren (het is mogelijk om meerdere selectievakjes aan te maken voor verschillende voorwaarden).

Ook kun je Algemene voorwaarden en een Privacybeleid toevoegen aan de ReferralsHub. Je kunt de teksteditor gebruiken of een externe link toevoegen.

Met deze instellingen update je dit veld en deze voettekst:

Het navigeren door, en bewerken van de ReferralsHub

Je ReferralsHub bestaat uit drie sub-pagina's. Onder Vacatures zie je alle huidige open vacatures die openstaan voor aangedragen kandidaten, en bij Aandragen kun je de door jou aangedragen kandidaten volgen.

Onder Hoe het werkt kun je beschrijven hoe het aandraagproces in z'n werk gaat, zodat teamgenoten en aandragers goed weten hoe ze iemand moeten aandragen, en wat voor beloning daar tegenover staat.

Klik rechtsboven op Bewerken om je Hoe het werkt -pagina aan te passen.

Je kunt de muis op het logo in de rechterbovenhoek van de pagina plaatsen en selecteren om een nieuw logo te uploaden of verwijderen.

Wat nu?

Je ReferralsHub is ingesteld, nu is het tijd om te werken met aangedragen kandidaten.