Marktplaats integraties
Kanditaatervaring
Solliciteren met Linkedin inschakelen

Laat kandidaten reageren met de gegevens van hun LinkedIn-profiel

Imke avatar
Geschreven door Imke
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Solliciteren met LinkedIn stelt kandidaten in staat om het sollicitatieformulier in te vullen op jouw werken-bij site met de gegevens van hun LinkedIn-profiel met slechts één druk op de knop. Kandidaten hoeven niet voor iedere sollicitatie in te loggen en je krijgt een link naar hun LinkedIn-profiel in Recruitee.

⚠️ Belangrijk

Je moet een klant zijn van LinkedIn Recruiter of LinkedIn Paid Job Slots om deze integratie in te schakelen. De functie is niet beschikbaar voor bedrijven met LinkedIn Recruiter Lite.

Een beheerder van je LinkedIn Recruiter-dashboard moet de integratie inschakelen.

De integratie instellen

Om deze integratie in te schakelen, volg je onderstaande stappen. Jouw rol in Recruitee dient de Integraties beheren-permissie te hebben.

⚠️ Voordat je integreert, zorg dat je browser geen cookies van andere sites blokkeert.

1. Ga naar Marktplaats > Categorieën > Kandidaat ervaring, selecteer Solliciteren met LinkedIn om te Integreren.

2. Kies een contract en klik op Doorgaan.

3. Klik op Pakket kiezen naast de Integratiepakketten.

4. Onder toepassen, klik op Functies weergeven en kies Solliciteren met LinkedIn.

5. Klik op Wijzigingen opslaan naast de Integratiepakketten.

6. De integratie is nu ingeschakeld in jouw account.

Klik op Instellingen om de integratie te wijzigen of verwijderen.

Na het integreren is Solliciteren met LinkedIn ingeschakeld voor alle bestaande en nieuwe vacatures. Dit betekent dat de Solliciteren met LinkedIn-knop zal verschijnen op de vacature-detailpagina van alle bestaande en nieuwe vacatures.

Solliciteren met LinkedIn per vacature in- en uitschakelen

Je kunt Solliciteren met Linkedin handmatig per vacature in- en uitschakelen in de vacature-editor.

1. Ga in de vacature-editor naar de Sollicitatieformulier-tab aan de linkerkant.

2. Scroll naar beneden naar Sollicitatievoorkeuren.

3. Klik op de schakelaar om Solliciteren met Linkedin voor deze vacature in of uit te schakelen.