Je wachtwoord opnieuw instellen

Een nieuw wachtwoord instellen wanneer je niet kunt inloggen op Recruitee

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een nieuw wachtwoord instellen wanneer je niet kunt inloggen op Recruitee

Heb je problemen met inloggen op Recruitee of ben je je wachtwoord vergeten? Volg deze stappen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

1. Klik op de loginpagina op Wachtwoord vergeten?

2. Voer het e-mailadres in waarmee jij inlogt op Recruitee en klik op Herstellink versturen.

3. Ga naar je mailbox; je zou een e-mail van ons moeten hebben ontvangen met als onderwerp Verzoek om herstellen van wachtwoord.

Geen e-mail gekregen? (klik om uit te vouwen)

• Zorg dat je het e-mailadres hebt ingevuld dat je gebruikt om in te loggen op Recruitee. Weet je het niet zeker, vraag dan je account administrator om het e-mailadres te controleren bij Instellingen > Bedrijf > Teamgenoten.

• Controleer of de e-mail misschien in je spam is beland.

• Als je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd en de e-mail niet in je spam is beland, neem dan contact op met support@recruitee.com.

4. Open de e-mail en klik op Wachtwoord herstellen.

5. Voer een nieuw wachtwoord in, bevestig deze en klik op Wachtwoord veranderen.

6. Je zou nu ingelogd moeten zijn op Recruitee met je nieuwe wachtwoord.