Maak en beheer teamnotities

Bespreek kandidaten met je teamgenoten

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met teamnotities kunnen jij en je team je kandidaten bespreken en informatie verzamelen direct in het kandidatenprofiel.

Maak teamnotities

Ga naar een kandidatenprofiel en klik in het tekstvak onder Teamnotities om een ​​notitie toe te voegen.

Bij het schrijven van een teamnotitie kun je:

• Teamgenoten benoemen door @ te typen of te klikken en de naam van een teamlid te selecteren. Genoemde teamleden ontvangen meldingen op basis van hun meldingsinstellingen.

• Voeg bestanden toe aan jouw teamnotitie met behulp van het paperclip-pictogram (de maximale bestandsgrootte is 50 MB).

• Maak jouw notities op met behulp van de opmaak-werkbalk in het berichtvenster om jouw tekst vet, cursief of underlined te maken, voeg nummers toe, bulletlists, checklists en hyperlinks.

• Voeg emoji's toe aan je notitie door op het emoji-pictogram te klikken.

Let op: standaard zijn alle teamnotities zichtbaar voor teamgenoten die toegang hebben tot het kandidatenprofiel. Kandidaten kunnen jouw notities niet inzien.

De zichtbaarheid van een teamnotitie beperken

Sommige notities zijn misschien niet voor ieders ogen bedoeld. Je kunt de zichtbaarheid van notities beperken tot geselecteerde gebruikers of zelfs alleen voor jezelf.

1. Klik op Zichtbaar voor iedereen onder het tekstvak van je teamnotitie.

2. Klik op Zichtbaar voor geselecteerde... en selecteer teamgenoten en/of gebruikersrollen die de notitie kunnen inzien, of klik op Alleen zichtbaar voor mij, waardoor de notitie privé wordt.

Het tekstvak wordt geel zodat je ziet dat de teamnotitie beperkt zichtbaar is.

Let op:

• Als iemand antwoordt onder een teamnotitie met beperkte zichtbaarheid, blijft zijn antwoord ook beperkt tot de groep geselecteerde teamleden.

• Bestanden die zijn gekoppeld aan een teamnotitie met beperkte zichtbaarheid, zijn zichtbaar voor dezelfde teamleden als de notitie.

Leer meer over het beheren van de zichtbaarheid van bepaalde items in jouw account!

Teamnotities koppelen

Zet belangrijke notities vast door op de verticale ellips te klikken en Notitie koppelen te selecteren. De notitie zal bovenaan komen te staan in Teamnotities in het kandidatenprofiel.

Laat reacties achter

Laat reacties achter onder de notities van teamgenoten door op Duimpje omhoog te klikken of een Emoji te selecteren.

Leer meer over het beheer van de zichtbaarheid van bepaalde items in je account!

En nu?

Je kunt het maken van teamnotities in kandidatenprofielen automatiseren. Met geautomatiseerde acties kun je een notitie automatisch aanmaken als je kandidaten naar een nieuwe fase verplaatst of ze afwijst.

Probeer dit nu in je Recruitee account