Technische documentatie
CSV imports
Gegevens van je vorige systeem overzetten naar Recruitee

Verplaats je kandidatendatabase naar Recruitee

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gebruikte je eerst een ander systeem en wil je graag je gegevens overzetten naar Recruitee? Je kunt dat op twee manieren doen:

1. Vraag aan het vorige systeem om al je kandidaat-gegevens te exporteren naar een csv-bestand. Importeer die dan in Recruitee aan de hand van deze handleiding.

2. Als met optie 1 niet alle migratie-behoeften worden afgedekt, neem dan contact op met sales@recruitee.com. We doen ons best om je te helpen.