Plaatsen op vacaturesites
Basis vacaturesites
Plaats je vacatures op vacaturesites die niet beschikbaar zijn in Recruitee
Plaats je vacatures op vacaturesites die niet beschikbaar zijn in Recruitee

Wat je moet doen als vacaturesites niet beschikbaar zijn in Recruitee

Émilie Némorin avatar
Geschreven door Émilie Némorin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de vacaturesites waarop je wilt plaatsen niet beschikbaar zijn in Recruitee, dan kun je het beste handmatig vacatures plaatsen.

1. Klik op Vacatures in het menu aan de linkerkant.

2. Klik op de knop Bewerk van de vacature die je wilt plaatsen.

3. Blader links omlaag naar het vak URL delen en E-mail inbox > Klik op de link onder URL delen om deze te kopiëren.

4. Plak deze link in de vacaturesites waar je de vacature wilt plaatsen. Of neem deze op in de omschrijving van je vacature op deze vacaturesites.

Let op: De link van de vacature stuurt alle sollicitanten van deze vacaturesites door naar je toegewezen sollicitatieformulier en screeningvragen (indien van toepassing). Het gevolg hiervan is dat de gegevens van alle sollicitanten netjes in de funnel van Recruitee komen.

5. Laat ons via support@recruitee.com weten op welke vacaturesites je gepost hebt.

We nemen dan contact met ze op om te zien of we ze zo snel mogelijk in Recruitee op kunnen nemen.

Optie 2 – Maak je eigen XML feed (*GEAVANCEERD*)

Let op: Deze geavanceerde instelling vereist programmeerkennis.

1. Neem de openbare API van de werken-bij site van je bedrijf.

2. Formatteer deze in XML. Je kunt hulpmiddelen zoals deze gebruiken om je API te kopiëren en te plakken en daarna te formatteren.

3. Stuur je XML naar de vacaturesites waarop je wilt posten.

4. Al je vacatures worden automatisch naar de vacaturesites verstuurd.