Jouw gebruikersprofiel

Werk je profielinformatie en -voorkeuren bij

In dit artikel:

Bewerk je profiel

1. Klik rechtsboven op je avatar en kies Profielinstellingen.

Of ga naar Instellingen > Mijn account > Profiel en klik op Profiel bewerken.

2. Bewerk je persoonlijke informatie of upload een nieuwe profielfoto.

Je kunt ook de voorkeurstaal, tijdszone, tijd formaat en start van de week van je Recruitee-account wijzigen.

3. Klik op Opslaan.

Wijzig je wachtwoord

1. Ga naar Instellingen > Mijn account > Profiel en klik op Wachtwoord wijzigen.

2. Verifieer je identiteit door je huidige wachtwoord in te voeren of vraag een verificatiecode aan die wordt verzonden naar je e-mailadres.

3. Voer je nieuwe wachtwoord in, bevestig en klik op Wachtwoord wijzigen.