Sms’en 📱💬
Deze week bijgewerkt

Ga van start met het sms’en van je kandidaten – dat werkt veel sneller dan e-mailen!

Wij introduceren Sms’en: een directe en efficiënte manier om in contact te blijven met kandidaten. ⭐📲

Door te sms’en bereik je kandidaten op het kanaal waarop zij het snelst reageren. Of je nu een update deelt, interview details bevestigt of gewoon even wilt inchecken: door te sms’en blijf je moeiteloos in contact met kandidaten en houd je het momentum levend.

Waarom je het geweldig gaat vinden

🚀 Direct resultaat: met sms’jes filter je alle onnodige informatie weg die je normaal in e-mails vindt en stuur je je berichten direct naar de broekzakken van de kandidaten. Daarmee trek je gegarandeerd hun aandacht.

Bliksemsnelle antwoorden: Sms’jes worden sneller geopend en beantwoord dan e-mails. Snelle antwoorden? Check. Gesprekken in realtime? Dubbel check.

🏃 Gemak onderweg: of kandidaten nou in een café zitten of op een berg staan, hun telefoon hebben ze altijd bij de hand. Je bericht wordt altijd precies afgeleverd op de plek waar zij zich bevinden.

🎯 Persoonlijk tintje: een vriendelijke sms met “Ik kijk uit naar het interview!” of “Interview staat gepland!” is alles wat er nodig is om kandidaten te laten weten dat je gelooft in hun traject.

🧘 Gecentraliseerde communicatie: Verstuur, ontvang en volg je sms’jes zonder Recruitee te verlaten. Alle chats met kandidaten zijn netjes georganiseerd op hun profiel.

Hoe je van start gaat

Ben je klaar om de communicatie met kandidaten naar een hoger niveau te tillen? Bezoek ons helpcentrum voor meer informatie over het inschakelen en instellen van de functie en begin met het sms’en van kandidaten.