In-app Marktplaats 🏬
Deze week bijgewerkt

Ontdek alle mogelijkheden waarop je je werving kunt versterken.

We streven ernaar om teams te voorzien van de beste tools om gezamenlijk beter te werven. Een groot onderdeel hiervan is het koppelen van Recruitee aan de rest van je HR-toolset, voor een flinke boost van je werving.

Die verbintenis willen we naar een hoger niveau brengen met de introductie van onze in-app Marktplaats — een one-stop-bestemming voor alle topintegraties en vacaturesites voor Recruitee. 🎉

Alles wat je nodig hebt onder één dak

🏠 Onze in-app Marktplaats verzamelt de populairste tools in de sector op één plek, waardoor jij de efficiëntie van je werving een boost kunt geven.

🏠 Integreer Recruitee met de apps die je al gebruikt en ontdek nieuwe favorieten waarmee jij bouwt aan een krachtige HR tech-stack.

🏠 Geen gedoe meer met het continu schakelen tussen platforms. Met een paar klikken op de muis open je een wereld aan mogelijkheden — rechtstreeks vanuit Recruitee.

Hoe je van start gaat

🚀 Klik linksonder in de Recruitee webapp op het shop-icoon. Hier vind je integraties voor meer dan 140 andere tools.

🚀 Ontdek alle beschikbare integrates in 14 categorieën. Collecties zijn integraties gegroepeerd op basis van thema’s als “Employer brand”, “Nieuw” en “Populair”. Hierdoor zijn ze erg makkelijk vindbaar.

🚀 Zie je een integratie waar je meer over wilt weten? Klik erop om een gedetailleerde pagina met meer informatie te openen.

De integratie die je zoekt niet gevonden? Dien hier een aanvraag in. We blijven nieuwe integraties toevoegen om jouw groei te ondersteunen.