Wat is er nieuw in mei
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Van herinneringen aan aankomende en verwijderde afspraken tot de mogelijkheid om kandidaten toe te voegen vanuit de mobiele app — ontdek wat we deze maand allemaal hebben uitgerold.

Image #1

Geautomatiseerde e-mail aanpassen vóór verzending

Je kunt nu geautomatiseerde e-mails bewerken vlak voordat ze worden verzonden.

1. Verplaats in de funnel van je vacature een kandidaat naar een fase waaraan een geautomatiseerde e-mailactie is gekoppeld.

2. Onderin je scherm verschijnt een klein venster.

3. Klik op het Bewerken-icoon om de e-mail te bewerken.

Je favoriete vacaturefilters vastpinnen

Je kunt nu filters vastpinnen op je vacaturelijst, zodat je de meest gebruikte filters altijd binnen handbereik hebt.

Nieuwe startgids

We hebben een handige nieuwe startgids samengesteld om je tijdens je onboarding-traject te helpen Recruitee onder de knie te krijgen.

We leiden je, afhankelijk van welk onderdeel je gebruikt, door Recruitee heen om ervoor te zorgen dat je de informatie krijgt die je nodig hebt. Klik rechtsboven in het scherm op het Beginnen-icoon om de gids te bekijken.

Afspraakherinneringen

Op Recruitee kun je nu e-mailherinneringen naar kandidaten sturen voor aankomende afspraken en meldingen voor verwijderde afspraken. Ga naar het profiel van de kandidaat om herinneringen voor afspraken in te plannen.

Kandidaten toevoegen vanuit de mobiele app

Je kunt nu rechtstreeks vanuit de mobiele app van Recruitee kandidaten toevoegen en hun profiel bewerken. Door deze verbetering versnelt het hele proces aanzienlijk. Handig als je weinig tijd hebt en er haast achter de werving zit.

Meer voordelen:

• Direct afspraken inplannen

• Teamleden op de hoogte brengen

• Snel follow-up e-mails versturen

Toegankelijkheidsverbeteringen sollicitatieformulier

Onze foutmeldingen zijn nu nog beter beschreven en bieden duidelijkere richtlijnen om kandidaten te helpen eventuele problemen gemakkelijk op te lossen. Door deze verbetering wordt de hele ervaring nog vlotter en gebruiksvriendelijker.