Wat is nieuw in oktober?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het laatste kwartaal van 2023 hebben we afgetrapt met de lancering van onze in-app Marktplaats! Ook hebben we updates rondom AI en rapportages. Bekijk ze snel!

Image #1

In-app Marktplaats

Deze maand hebben we in Recruitee een plek gemaakt voor alle integraties en vacaturesites. Ontdek de add-ons en integreer ze om je account te verbeteren.

De in-app Marktplaats is vergelijkbaar met onze marktplaats op de website, maar heeft extra functies. Integraties zijn handig ingedeeld in categorieën, zodat je ze gemakkelijk kunt doorzoeken en collecties — een soort dozen met tools voor specifieke onderwerpen — zijn uniek in de app.

Iedere integratie bevat een pagina met een omschrijving, een gids en details als ondersteunde abonnementen en talen. Je kunt ze toevoegen aan je toolkit of toegang vragen aan je admin.

Image #2

Verbeteringen aan de AI-gegenereerde functieomschrijvingen

We hebben onze tool voor AI-functieomschrijvingen vereenvoudigd: de tool is nu intuïtiever en “chat-achtig”. Met minder klikken pas je nu de toon, lengte of formulering in eigen woorden aan.

Image #3

Interview- en evaluatierapportage update

We hebben een paar nieuwe statistieken, groepen en filters geïntroduceerd die jou helpen om interviews en evaluaties nog beter te rapporteren:

• Tijd besteed aan interviews: Houd bij hoeveel tijd teamgenoten in totaal of individueel hebben besteed aan interviews.

• Geïnterviewde kandidaten: Bekijk het totale aantal geïnterviewde kandidaten en hoeveel kandidaten elke teamgenoot heeft geïnterviewd.

• Gemiddelde score van kandidaten: Vergelijk kandidaten op basis van evaluaties. Je kunt deze score combineren met kandidaatbronnen om de kwaliteit van verschillende kanalen te beoordelen.

• Tijd om te evalueren: Controleer hoe snel evaluaties na de aanvraag worden uitgevoerd, om de effectiviteit van het evaluatieproces te meten.

Image #4