Wat is nieuw in Januari?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We beginnen het nieuwe jaar met updates waar je hopelijk veel plezier van gaat hebben. Neem even de tijd om ze te bekijken!

Image #1

Individuele kandidaten delen

Je kunt vanaf nu gemakkelijk een specifieke kandidaat delen met collega’s of iemand buiten je bedrijf. Wat betekent dit?

Simpel gezegd kun je iemand toegang geven tot de informatie van één kandidaat, zonder de hele vacature-funnel te openbaren. Bekijk deze post voor meer details over het delen van individuele kandidaten.

Wanneer kan dit handig zijn?

1. Als je een recruiter bent en de mening van iemand anders over het CV van een kandidaat wilt, ga je naar het profiel van de kandidaat en deel je deze met de desbetreffende persoon. Nadat diegene feedback heeft gegeven, kun je de toegang gemakkelijk weer intrekken.

2. Tijdens het inplannen van een interview en het aanvragen van een evaluatie kun je in een handomdraai toegang verlenen tot het profiel van een kandidaat. Heeft een interviewer geen toegang tot de kandidaat, dan vraagt Recruitee je om deze toegang te verlenen.

3. Wil je de gegevens van een kandidaat delen met mensen buiten je bedrijf zonder Recruitee-account? Geen zorgen! Met hen kun je een openbare link naar het kandidaatprofiel delen.

Image #2

Links voor de afspraak planner op mobiel

Je kunt vanaf nu in de mobiele app links voor de afspraak planner toevoegen en wijzigen, zodat kandidaten gemakkelijk het beste tijdstip voor een interview kunnen kiezen.

Onthoud dat je alleen de plannerlinks kunt delen die je al hebt ingesteld. Als je nieuwe plannerlinks nodig hebt, kun je ze aanmaken bij instellingen in de web-app.

Verbeteringen aan het kandidaatprofiel op mobiel

Op het kandidaatprofiel hebben we de secties ‘vacatures’ en ‘talentpools’ geüpdatet, waardoor jouw werk makkelijker wordt:

• Nu kun je per kandidaat zien wanneer diegene op een vacature heeft gesolliciteerd.

• De knop waarmee je een fase in het wervingsproces kiest, is groter en makkelijker te gebruiken.

• Met een nieuwe knop, “Verplaatsen”, verplaats je kandidaten in een handomdraai naar de volgende stap.

• Je kunt vanaf nu een kandidaat afwijzen (of opnieuw kwalificeren) met slechts één tik. Deze opties zijn nu namelijk direct beschikbaar in de sectie, en niet meer verborgen onder een “Meer”-knop.

Image #3

Nieuwe marktplaats add-ons

XING: stroomlijn de sollicitaties op vacatures met het toonaangevende vacature-netwerk voor Duitstalige landen, door kandidaten snel te laten solliciteren via hun XING-profielen.

SpringVerify: breng je wervingteams samen om je werving te automatiseren en je kandidaten te evalueren op een effectieve manier, met het best beoordeelde platform voor achtergrondverificaties van India, dat door meer dan 2500 organisaties wordt vertrouwd.