Alle collectiesCareersHub - Werken-bij site 2.0
Interne vacatures op interne pagina's
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt met je werken-bij site ook interne vacatures publiceren. Zo maak je ook die vacatures maximaal zichtbaar. Dit artikel laat zien hoe je snel een pagina op je werken-bij site aanmaakt of wijzigt, zodat alle vacatures zichtbaar worden voor je werknemers.

Maak je interne vacatures zichtbaar

1. Klik aan de linkerkant van je Recruitee-account op "Ga naar het dashboard" en klik op Instellingen.

2. Klik in je CareersHub op Instellingen.

3. Klik onder Gevorderd op Inschakelen om de interne vacatures op je werken-bij site te publiceren.

Een pagina opzetten om je interne vacatures te publiceren

Zodra je pagina's met interne vacatures hebt ingeschakeld kun je ze op een nieuwe of bestaande pagina publiceren.

Op een nieuwe pagina

1. Voor nieuwe pagina's: klik rechtsboven op Nieuwe pagina.

2. Geef de pagina een naam en klik op de vinkjes bij Voor intern gebruik en Interne vacatures plaatsen om alle interne vacatures weer te geven. Klik hierna op Maken.

3. Klik op de nieuwe pagina op Sectie toevoegen

4. Selecteer in het nieuwe venster hoe je je vacatures wil weergeven.

5. Klik in de rechterbovenhoek op Sectie bewerken.

6. Klik onderaan het lay-outgedeelte op Uitgelichte vacatures om alleen de interne vacatures te selecteren.

7. Selecteer Intern en selecteer via de schakelaar de vacatures die je op de pagina wil weergeven. Klik vervolgens op opslaan.

Op een bestaande pagina

1. Klik in een bestaande pagina op Bewerken (met uitzondering van de voorpagina).

2. Klik in de linkerbovenhoek op het Instellingen-icoon.

3. Vink bij Geavanceerd de hokjes Voor intern gebruik en Interne vacatures plaatsen aan.