Dashboard overzicht
Julia Haleniuk avatar
Geschreven door Julia Haleniuk
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk alles wat van belang is voor de wervingsprocessen binnen jouw bedrijf. Het dashboardoverzicht bestaat uit de volgende hoofdsecties:

• Kandidaten, vacatures, talentpools - Bekijk hoeveel kandidaten, vacatures en talentpools je momenteel hebt, verspreid over alle recruitmentprocessen binnen je organisatie.

• Grafiek - Het aantal kandidaten per bron, binnen een specifiek tijdsvlak. Voorbeeld: de afgelopen 7 dagen.

• Tags en bronnen - als je kandidaten met tags en bronnen hebt geordend, klik je op een gekozen tag of bron, voor snelle toegang tot het vooraf gedefinieerde kandidatensegment.

Snelle acties

Met de knop '+Nieuw' kun je snel en gemakkelijk kandidaten, vacatures en teamgenoten toevoegen, of vanuit iedere plek in Recruitee CV's uploaden.