Kies een eigen, zelfgekozen vacature-omslagafbeelding
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een vacature-omslagafbeelding is een achtergrondafbeelding die je als kop kunt instellen voor de vacature-pagina's op je werken-bij site. Je kunt individuele, zelfgekozen vacature-omslagafbeeldingen toevoegen per vacature, zodat je bijvoorbeeld per afdeling onderscheid maakt tussen de verschillende vacature-pagina's. Terwijl je in de CareersHub een standaard omslagafbeelding instelt voor alle vacatures, kan je in de vacature-editor voor elke individuele vacature een zelfgekozen afbeelding toevoegen.

Een zelfgekozen vacature-omslagafbeelding toevoegen

Als je een zelfgekozen omslagafbeelding wilt gebruiken als achtergrond van een specifieke vacature, kun je deze in de vacature-editor toevoegen.

1. Ga bij Vacatures naar de vacature waaraan je een zelfgekozen afbeelding wilt toevoegen en klik op Bewerken.

2. Scroll in een Vacature naar beneden naar de sectie Vacature-omslagafbeelding en klik op + Nieuwe afbeelding toevoegen.

3. Selecteer het afbeeldingsbestand op je computer en upload het.

4. De afbeelding is nu geüpload. Klik rechtsboven de vacature-editor op de horizontale stippen en klik op Wijzigingen voorvertonen om te kijken hoe de afbeelding er uit ziet op je werken-bij site.

5. Zorg dat je de wijzigingen opslaat.

⚠️ Zorg dat in de CareersHub-instellingen de schakelaar bij Vacature-omslagafbeelding is ingeschakeld (Bekijk Een zelfgekozen vacature-omslagafbeelding instellen).

Een zelfgekozen vacature-omslagafbeelding instellen

Je kunt je standaard vacature-omslagafbeelding instellen wanneer je de pagina Vacaturedetail bewerkt in CareersHub. Deze afbeelding wordt als achtergrond gebruikt bij alle vacatures zonder eigen, zelfgekozen afbeelding.

1. Ga naar de CareersHub en klik op bewerken om de pagina Vacaturedetails te openen.

2. Klik in het menu aan de zijkant bij Vacature omslag op Sectie bewerken.

3. Ga naar Kleuren & achtergrond en open het Achtergronden-menu.

4. Open de laag Afbeelding of voeg een afbeeldingslaag toe door naast Achtergronden op + te klikken.

5. Bij Standaard afbeelding kun je de afbeelding wijzigen of verwijderen.

💡 Als je een zelfgekozen vacature-omslagafbeelding wilt toevoegen, zorg dan dat de schakelaar naast Vacature-omslagafbeelding is ingeschakeld.